Mit jelent ez az álom?
Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy két névnapom volt ami még nem is különleges de álmomban mintha két énem lett volna és ezért lett volna a két névnap is. jelent ez valamit vagy semmit?2012. okt. 2. 20:31
1/3 anonim válasza:
ahogy a legtöbb álom ez se jelent semmit
2/3 anonim válasza:
Azt jelenti hogy, te nem mutatod meg az igazi arcodat csak azoknak a bizonyos embereknek akikben megbízol és nem igaz hogy az álom nem jelent semmit.Rejtjeles üzenete van és szerintem jópofa dolog megfejteni a tudatalatti dolgainkat. :)
3/3 anonim válasza:
A második válaszadónak részben igaza van. Én még kiegészíteném azzal, hogy vannak dolgaid amiket még önmagadnak sem mersz bevallani, önmagaddal szemben is fenntartásaid vannak. Valószínűleg nagyon önbizalomhiányos vagy bizonyos területein az életnek. Ezt szimbolizálja az, hogy álmodban két éned volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!