Álmomban terhes vagyok, mit jelent? (bővebben lent)
A héten már másodszorra álmodom azt,hogy terhes vagyok,először álmomban kisfiam született,de magára a szülésre még álmon belül sem emlékeztem,de ott volt mellettem és éreztem a közelségét is.A másik álmomban pedig ismét terhes voltam és akkor lányom született és halványan emlékszem a fiúra is az előző álomból,mit jelenthet ez?
18/L
_NightHawk_ :
remélem ebből az első az ami igaz is,mert tényleg vágyok már egy babára meg imádom a gyerekeket,de szeretnék előtte még leérettségizni meg hasonlók,de köszi az értelmes választ:))
én rengetegszer álmodom, hogy terhes vagyok, pedig még a közelében sem járok ennek a való életben... mindig fantasztikusan jó álmok szoktak lenni :) szerintem azt jelentheti, hogy szeretnénk egy biztos pontot az életben, és biztonságos környezetet teremteni.
20l
Terhesség: Szerencsés és kedvező álomszimbólum. Sok tervünk és vágyunk van, amelyket képesek vagyunk elérni, újat teremteni. Változást jelenthet két életszakasz között. Nők esetében elégedettséget jelent, férfiak esetén kedvező alakotóerőt jelent.
SZÜLÉS - Általában: ötletesség. Szülni: nők, kismamák álmában: önmagáért beszél; férfiak álmában: kissé szokatlan, de remélhetőleg intelligens megoldáskeresés. Kismamáknak azt mondja a babona, hogy ha álmukban fiuk születik, gyermekük lány lesz és fordítva.
gyerek
Pletyka. Feléd szaladó ismeretlen gyerek: kívánságod késve teljesedik. Gyerekszoba: ártatlanság. Gyerekszobában elbújni: régi emlék, kis titok.
csecsemő, kisbaba
Szomorúság, kiszolgáltatott helyzet. Várandós álmában: félelem a szüléstől. Fiatal lány álmában, akinek még nincs gyermeke: tudat alatti vágyakozás a gyermekre. Idegen csecsemőt találni: egy régen elkövetett hibád emléke: Csecsemő, ha beszél: intelem, amit nem veszel komolyan. Világító csecsemő: régi, nagyon szomorú emlék; jóvátehetetlen mulasztás.
Az égvilágon semmit nem jelent!
Nem fogsz megvilágosodni mert ezt álmodtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!