Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban terhes voltam?

Álmomban terhes voltam?

Figyelt kérdés
Álmomban valamilyen oknál fogva csináltam egy terhességi tesztet, ami pozitív lett. Gyereket nem szeretnénk még, így elnyomott vágyat nem hiszem, hogy jelenthet. De akkor mit? Valóságban sem lehetek terhes, vasárnap múlt el a mensim.
2012. máj. 15. 11:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmit. Én egyszer egy volt osztálytársamnak szültem gyereket. A legtöbb álomnak semmi jelentése sincs.
2012. máj. 15. 11:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt kell tudnod az álmokról, hogy az életed során tudott, tapasztalt, látott, hallott dolgokat, történéseket, helyszíneket, embereket vetítik eléd, legyenek azok tudatosan vagy tudat alatt érzékeltek. Gondolatok, vágyak és félelmek is megjelenhetnek. Önmagában nincs jelentésük, de következtetni lehet arra, hogy jelenlegi életedben milyen örömöknek nézel elébe, mit szeretsz, vagy épp milyen problémákkal, félelmekkel küzdesz. A legtöbb esetben a valóság darabkái elferdülhetnek, megkeverednek, ez pedig nem szokatlanságra vall, hanem teljesen természetes. Nincs jósló álom, nem utalhatnak a jövőre az álmok, kivéve, ha tudod, hogy valami biztosan meg fog történni. Például tudod, hogy június 6. műtenek, és többször álmodsz addig műtéttel. Egyébként csak értelem nélküli képek sorozata.
2012. máj. 15. 11:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Én 2 éve azt álmodtam, hogy nem vagyok terhes, csináltam álmomban egy szalmából (!) készült terhességi tesztet és negatív lett.

Majd mikor felébredtem csináltam egy valódi tesztet, pozitív lett, és van egy lányom.

Nem jelentenek az álmok semmit.

2012. máj. 15. 12:16
 4/5 anonim ***** válasza:
44%
Én is álmodtam már ilyent , és semmi sem történt ! 44/F
2012. máj. 15. 14:09
 5/5 anonim válasza:

Szia!!!

én hiszek az álmokban... sajnos vagy nem sajnos nekem sok álmom valóra vált már...

pl.: azt álmodtam h egyik unokatestvérem terhes és mikor ezt elmeséltem neki nagyon megsértődött..aztán kiderült h 2éve próbálkoznak már csak nem sikerül nekik...a poén az egészbe az h 3hónappal ezután bejelentették h 6hetes terhes :)

de sajnos volt már nagyon rossz álmom ami szintén valóra vált és emiatt magamat okolom :(

2012. máj. 15. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!