Miért vannak ennyire furcsa visszatérő álmaim?
Leírok ide 2 fajtát, ennyire emlékszem amilyen biztos volt:
1. A családdal -köztük a mamám öccsével, aki 5 éve halt meg- a házunkba az étkezőbe/konyhába beszélgetünk, és rádiózunk, megiszunk pár pohár üdítőt. Erre a szabad konyhai konnektor lyukaiból elkezd kimászni néhány giliszta. Mi pedig hoztuk a söprűt és a felmosót, és elkezdtük vele püfölni őket. Aztán mikor lesiklottak a földre, felmásztunk a székekre, meg az asztalra, onnan akartuk irtani őket. Én a szobámba menekültem.
2. Este volt. Asszem 7 körül ültem a fürdőkádba, valamin elgondolkoztam. Kinyújtóztam, kezem a kád egyik szélén. Észrevettem aztán, hogy jön a falnál, meg a kád másik szelén 3 szarvasbogár. De az a nagy, jól megtermett fajta. Gyorsan felpattantam, aztán ki a kádból, egyenest az előszobába. Erre a szüleim meg a mamám megkérdezték, mit ugrálok az előszoba közepén, egy db. törölközőben...
Tudni kell rólam, utálom az ilyesmi állatokat, meg bogarakat, meg a pókokat is gyűlölöm. Azokról is álmodtam, csak azt ide nem írom le, ugyanis az csak halványan dereng.
Miért lehetnek ilyen álmaim?
Itt üdítőt isztok...
Te hogyan viszonyulsz az alkoholhoz?
OK, akkor kombinálok:
alkoholról és szexről szól az álom.
Az alkoholtól félsz, mert a családban valaki vesztét okozta -- nem iszol.
Mi a helyzet a szex-szel?
A szex is okozta valaki vesztét a családban? Nem a halálát talán, de mondjuk egy házasság "halálát"...
Félsz a szextől? Vagy a vágyaidtól?
Tehát nagyon szájbarágósan:
A bogár (= a bizsergés, izgalom) meg a giliszta (=kuki) visszataszító, és nem hagy békén (a fantáziádban ott van).
A szexuális izgalom és fantázia visszataszító és nem hagy békén. Vagyis veszélyes dolog, mert rosszat hoz (családban hozott rosszat), de mégis az embernek ott vannak a vágyai, fantáziái.
Tapasztalod magadon, hogy félsz a szexuális fantáziáidtól vagy magától a szaxtől? Távol tartod magadtól a férfiakat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!