Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért vannak ennyire furcsa...

Miért vannak ennyire furcsa visszatérő álmaim?

Figyelt kérdés

Leírok ide 2 fajtát, ennyire emlékszem amilyen biztos volt:

1. A családdal -köztük a mamám öccsével, aki 5 éve halt meg- a házunkba az étkezőbe/konyhába beszélgetünk, és rádiózunk, megiszunk pár pohár üdítőt. Erre a szabad konyhai konnektor lyukaiból elkezd kimászni néhány giliszta. Mi pedig hoztuk a söprűt és a felmosót, és elkezdtük vele püfölni őket. Aztán mikor lesiklottak a földre, felmásztunk a székekre, meg az asztalra, onnan akartuk irtani őket. Én a szobámba menekültem.

2. Este volt. Asszem 7 körül ültem a fürdőkádba, valamin elgondolkoztam. Kinyújtóztam, kezem a kád egyik szélén. Észrevettem aztán, hogy jön a falnál, meg a kád másik szelén 3 szarvasbogár. De az a nagy, jól megtermett fajta. Gyorsan felpattantam, aztán ki a kádból, egyenest az előszobába. Erre a szüleim meg a mamám megkérdezték, mit ugrálok az előszoba közepén, egy db. törölközőben...

Tudni kell rólam, utálom az ilyesmi állatokat, meg bogarakat, meg a pókokat is gyűlölöm. Azokról is álmodtam, csak azt ide nem írom le, ugyanis az csak halványan dereng.

Miért lehetnek ilyen álmaim?

2012. szept. 6. 15:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Itt üdítőt isztok...

Te hogyan viszonyulsz az alkoholhoz?

2012. szept. 6. 16:26
 12/26 A kérdező kommentje:
Nem iszom
2012. szept. 6. 16:40
 13/26 A kérdező kommentje:
Egyébként a rokonunk épp májelégtelenségben halt meg.
2012. szept. 6. 16:41
 14/26 anonim ***** válasza:

OK, akkor kombinálok:

alkoholról és szexről szól az álom.

Az alkoholtól félsz, mert a családban valaki vesztét okozta -- nem iszol.

Mi a helyzet a szex-szel?

2012. szept. 6. 16:44
 15/26 A kérdező kommentje:
Már egy jó ideje nem volt senkim
2012. szept. 6. 16:45
 16/26 anonim ***** válasza:

A szex is okozta valaki vesztét a családban? Nem a halálát talán, de mondjuk egy házasság "halálát"...

Félsz a szextől? Vagy a vágyaidtól?

2012. szept. 6. 16:50
 17/26 A kérdező kommentje:
A mamám házassága, még annak idején azért ment tönkre mert a férje félrelépett, nem is 1-szer.
2012. szept. 6. 17:04
 18/26 anonim ***** válasza:
Hát akkor témánál vagyunk... Nemde?
2012. szept. 6. 17:05
 19/26 A kérdező kommentje:
És ezért nem hagynak békén a rovarok?
2012. szept. 6. 17:12
 20/26 anonim ***** válasza:

Tehát nagyon szájbarágósan:

A bogár (= a bizsergés, izgalom) meg a giliszta (=kuki) visszataszító, és nem hagy békén (a fantáziádban ott van).

A szexuális izgalom és fantázia visszataszító és nem hagy békén. Vagyis veszélyes dolog, mert rosszat hoz (családban hozott rosszat), de mégis az embernek ott vannak a vágyai, fantáziái.

Tapasztalod magadon, hogy félsz a szexuális fantáziáidtól vagy magától a szaxtől? Távol tartod magadtól a férfiakat?

2012. szept. 6. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!