Mit jelent ez az álom?
Előzmények: Apum főnökének a fiánál(egyidős velem) voltam lovagolni. Nem egy álom pasi, fogszabis, szőke, kék szemű, 175-180 körül. Kicsit zavarban voltam, mert elötte csak egyszer találkoztam vele és kb. 2 mondatot beszéltünk. Idegennek számított még nálam. Kb. 4 órát voltam kettesben vele. Dumáltunk, elvégeztük/elvégezte a lovak körüli tenni valót. Aztán bementünk hozzájuk és megmutogatta a házat. Utána mutatott egy csajt, aki rá van kattanva, és pont írt neki és röhögtünk rajta egy csomót. Utána berakott egy horror filmet a laptopján és kihúzta az ágyat, rá telepedtünk. Miközben helyeszkedtünk hozzáért a keze a kezemhez és gyorsan elkapta. Utána nem sokkal jöttek értem.
Álom:Másnap Vele álmodtam. Ültünk egy kocsiban hátul, ő ült az ablaknál, én középen. a felém lévő kezét a mögöttem lévő fejtámla mögé rakta. Kicsit oldalasan ültem felé fordulva. Egyszercsak ráteszi a kezét a vállamra és elkezdi simogatni, a kezére nézek, amit a vállamon pihentet, utána rá és mosolyog. Kiszálás után valami iskolában járkáltunk össze vissza.
Normális válaszokat kérek!
Szerintem is, a múltat dolgozta fel az agyad.
Az, hogy a srác elkapta a kezed, valószínűleg azt jelezte neked, hogy beléd zúgott.
Tsundere-ként meg róla álmodsz. Tiszta sor, még néhány animében illő közös kaland, és álompár lesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!