Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok mindig ugyanerrő...

Miért álmodok mindig ugyanerről? Segitség!

Figyelt kérdés

Sziazstok! 16 éves fiú vagyok és már évek óta szinte mindig amikor álmodok ugyanazt álmodom: valami,valaki üldöz!

Hogy mi üldöz az mindig változik, volt amikor sötét lények, volt amikor, csak állatok, nemrég, pár napja, középkori katonák, de sőt, olyan is volt hogy az osztálytársaimmal siiztem álmomban, és akkor is üldőzőbe vettek valami teremtmények, fekete farkasok voltak, tél volt és mindekit elkaptak rajtam kivül, de engem is bekeritettek,még beszéltek is hozzám(már nemtudom, hogy mit) csak amikor közelitettek felém, hirtelen ...hát hogy is mondjam, mintha el párologtak volna...

De ez csak egyik példa volt a sok álmomra amiben vmi üldözött.

Olyan is volt amikor egy termetes , maszkos, tűzoltó ruhás ember üldözött egy sötét erdőben,egy palack szénsavas vizzel a kezében.

Mit jelentenek ezek a furcsa álmok amik néha rámtörnek? Előre is köszönöm a hozzá értők magyarázatát!Oh, és még annyit, hogy akárhányszor is üldöztek, sosem kaptak el ezek a lények, azelőtt mindig beleébredtem, ha már ugy állt a helyzet, hogy végem.

2012. szept. 4. 23:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Valószínüleg valamin stresszelsz vagy aggódsz gyakran. A rémálmoknak mindig van valami kiváltó oka. Gondold át, hogy jelen helyzetben milyen negatív dolgok befolyásolják az életed. Ezeken kéne változtatni, ha tudsz és a rémálmok is megszünnek majd.

Egyébként meg álmodsz többet is, nem csak ilyeneket, csak valószínüleg mivel ezek rémálmok, ezért ezek maradnak meg jobban az emlékezetedben.

2012. szept. 5. 07:58
 2/5 anonim válasza:

Nos az álmok azért vannak hogy az agy jobban feltudja dolgozni az az napi eseményeket. ezek nem jelenteneek semmit, horrort nézel? mert ha igen akkor lehet a film váltja ki hogy nem tudod feldolgozni. én mikor nézek akkor azt mpondom magamnak: ilyen nem történhet ez csak film.. és minden oké :))

14/L

2012. szept. 29. 16:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Hááát...igen szeretem a horrorrt, sot, a horrornál létezik durvább is...én azt is szeretem, de nem tudom...valyon attól volna...?
2012. szept. 29. 22:39
 4/5 A kérdező kommentje:
pedig nem szoktam a felmek után sokat gondolkodni rajtuk, csak megnézem, még max. fél órácskát a hatása alatt vok...és aztán kész.
2012. szept. 29. 22:41
 5/5 anonim válasza:
én azt ajánlom kevesebbet nézz! mert hát igen a mai tinik szeretik "beilyeszteni" egymást
2012. okt. 14. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!