Mit jelent az ilyen visszatérő álom?
Jópár éve álmodtam először ezt és néha előjön újra és újra.
Egy házban vagyok és valaki üldöz. Sosem látom őt, de tudom, hogy jön utánam. Szaladok egyik szobából a másikba. Minden szobában több ajtó is van. Bármelyiken megyek át, egy teljesen normális szobába vagy nappaliba jutok, ahol szintén több ajtó van. A házat és a szobákat nem ismerem, mégsem félek kinyitni egyik ajtót sem. Néha 1-1 szobában van valaki, aki számomra idegen. Olyankor óvatosan közlekedek, nehogy meglásson.
Neeem... Szerintem valami más.
Azért köszönöm a választ :)
Szerintem üldöztetési mániád van.
Lehet, hogy csak egy gyerekkori traumát dolgozol fel.
Köszönöm a 4. választ.
Aki még írna normálisan, szívesen veszem.
Most is álmodtam egy ilyen házat, amiben rengeteg a szoba, de nem üldözött senki. Kinyitottam kulccsal a bajárati ajtót, bementem (kapásból egy szobába), újra ott volt több ajtó, de most ilyen ablakos ajtók voltak, tehát be lehetett látni minden szobába. Aztán bementem az egyikbe, aztán a másikba, aztán inkább kimentem, mert igazából nem is érdekelt.
Most ez miért volt így?
Szerintem mindenképp próbáld megfejteni, hogy ki üldöz. Lehet, hogy megoldódnak ezek a problémák.
Azt is jelentheti, hogy elveszettnek érzed magad, vagy szó szerint, menekülsz valaki, vagy valami elől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!