Mit jelent ez az álom?
A párommal és a két legjobb barátnőmmel(akik csak statisztaként voltak benne) erdőn-mezőn keresztül utaztunk autóval valahova. Nekem nagyon kellett vécéznem...találtunk a puszta közepén is egy ilyen helyiséget. Elég nagy volt..a két barátnőm mellettem állt, miközben végeztem a dolgomat, a párom meg tartotta az ajtót és eltakart engem, mivel az elég átlátszó volt.
Egyszer csak a semmiből előbukkant három roma. Egy idősebb asszony, egy fiatalabb és egy kicsit idősebb srác. Bejöttek a vécébe hozzánk, én ott ültem még mindig. Nem foglalkoztak ezzel egyáltalán. Elkezdtek hadoválni, hogy mi voltunk azok, akik "kikezdtünk" velük az egyik helyi játszótéren délután. Mondtam nekik, hogy menjetek már ki, nem látjátok, hogy mit csinálok...most értünk ide, egész nap úton voltunk és egy játszóteret sem láttunk. Mondtam, hogy délután kettőkor értünk be a városba, és átutazóban vagyunk, meg sem álltunk. Erre mondták, hogy pont kettőkor történt ez az eset azon a játszótéren.
A három roma kivitte a páromat az ajtó elé...kényszerítették, hogy térdeljen le és takarja el a tenyerével a homlokát. A cigány asszony ott állt az átlátszó ajtó előtt a lépcsőn, és elővett egy fegyvert. Lelőtte. Én kirohantam, és ott feküdt lyukkal a homlokán. Gondolkodás nélkül könyörögtem, hogy engem is öljön meg. Megcsókoltam a páromat, összekulcsoltam a kezét a kezemmel, és becsuktam a szemem. Lelőttek. Egy tompa, enyhe fájdalmat éreztem a homlokomban...mintha elöntötte volna lassan valami az egész testemet. Éreztem, ahogy a vér folyik le a szemem mellől. Arra ébredtem, hogy egyre lassabban lélegzem.
Nem igazán hiszek ebben az álomfejtős könyvekben szereplő zagyvaságokban, hogy ha valaki meghal, akkor az sokáig él és így tovább. Inkább pszichológiai téren szeretem ezeket elemezni, fejtegetni.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!