Ez mit jelenthet? Kezd kicsit aggasztani.
Milyen sűrün álmodod ezt ? Szerintem ez azért van mert félted a gyermekedet, félsz hogy vele is ez történik ez nem mondhatnám hogy természetes de ez egy nagyon valószínű válasz.
~Anne~
1.Lehet hogy nem vagy felkészülve az anyaságra, nem akarod igazán a babát.
Vagy az ellenkezője.
2.Félsz hogy bármi baja lesz...szeretnél nagyon jó anya lenni, mindent meg akarsz adni neki.
Avagy ki tudja milyen hatásoknak köszönhetően ezt álmodtad, aztán reggel emlékeztél erre a szörnyű álomra egész nap ezzel foglalkoztál, este lefekvéskor szintén. Az álom témáját pedig meghatározza az, hogy mivel foglalkoztunk aznap, vagy még inkább lefekvés előtt. Tudatos álmodás módszerek is épülnek arra, hogy elalváskor beszuggerálod magadnak azt, hogy tudatra ébredsz álmodban, a te eseted csak annyival másabb, hogy öntudatlanul egy bizonyos álmot szuggeráltál be.
Magáról az első álomról meg annyit, hogy nem feltétlenül van jelentésük, a pszichológia ma inkább hajlik rá, hogy random kavalkádnak tekintse az álmokat, amelyek a közelmúlt eseményeit dolgozzák fel. (Erre utal az álmodás tanulásra, érzelmi megrázkódtatások kiheverésére kifejtett hatása)
Hm... Tényleg elgondolkodtató...
Akartad a babát? Vagy becsúszott? Felmerült az abortusz? El tudom képzelni, hogy felmerült, de úgy döntöttél, megtartod, és most az munkál benned, hogy "jaj, képes lettem volna megölni a gyerekemet"... Komoly dolog ez, beszélj valakivel róla, hogy jól tudd fogadni a baba érkezését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!