Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nem furcsa? (bőv. Lent)

Nem furcsa? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Este az jutott az eszembe,mit történne hogyha felgyulladna egy ház az utcámban.Nos meg is történt,reggel fél 2kor ébredtem valami hangra,ami hasonló volt a tüzijátékhoz,valahol messze,2ig hallgattam utána kinéztem az ablakon,láttam a szomszédokat kimenni az utcára,én is kimentem és azonnal megláttam az utca végén lángoló házat..

Én az egészet furcsának találom..

2012. aug. 23. 14:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát tényleg elég furcsa. Az ember csak úgy nem szokott arra gondolni hogy fel fog gyulladni a szomszéd ház.
2012. aug. 23. 14:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez megérzés lehetett inkább, bár te egyszerű gondolatnak tituláltad.
2012. aug. 23. 14:29
 3/5 A kérdező kommentje:
De az a furcsa,hogy eddig 2x megéreztem hogy áramszünet lesz..Sima este volt nem volt vihar,eszembe jutott amikor elment az áram 8 óra felé régen,és erre este 9:30-kor tv-nézés közben egyszerűen elment az áram.Az egész kisvárosban..
2012. aug. 23. 14:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Velem is előfordult már hasonló. Épp azon gondolkodtam lefekvés előtt, hogy vajon ha egy ház kigyulladna a szomszédban, akkor mit tennék. Erre hajnalban felkeltem, még sötét volt, és ahogy kinéztem az ablakon tüzet nem láttam, csak annyit, hogy nagy a világosság a másik utcában. Kiderült, hogy itt a ránk merőleges utcában este felrobbant egy ház.
2012. aug. 23. 14:34
 5/5 anonim ***** válasza:
velem meg olyan történt hogy felkeltem és megkérdeztem anyutol hogy betörtek a büfébe? akkor még apukám gondnok volt) és mintha nem akartam volna mondani és ez olyan volt mintha igen akarok mondani közbe nemet mondok és közbe be kb éjfél tájba betörték a büfét ez az előtt volt hogy megkérdeztem volna, és nem is tudtam hogy mivan a büfével elég furi volt
2012. aug. 23. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!