Ma nagyon furcsa álmom volt. Mit jelenthet?
Figyelt kérdés
Nem tudom, melyik korban voltam álmomban, de nem a jelenben és nem is az volt a családom, aki a valóságban. Teljesen idegen emberek voltak, szóval még sose láttam őket, csak úgy megjelentek az álmomban és őket szerettem, ők voltak a családom. Volt testvérem is, pedig a valóságban nincs. És ami a legfurább, hogy fekete bőrű voltam, és a "családom" is. Tehát a helyszín nem Mo. volt, hanem szerintem valami afrikai vagy dél-amerikai ország. Sokat táncoltunk, és nagyon jól táncoltam. Volt egy fehér bőrű vőlegényem, de tudom, hogy nem őt szerettem, hanem egy szintén fekete bőrű fiút. Ja, és hangszeren is tudtam játszani, tubán. Lehet, hogy ez így elég zavarosnak tűnik, de nagyon valóságos volt az egész. És az volt még nagyon durva, hogy éreztem az álmomban, hogy szeretem azokat az embereket, akik körülvettek. Nagyon jól éreztem ott magam.2012. aug. 17. 08:27
1/2 anonim válasza:
Gondolom valamin változtatni kéne az életviteleddel kapcsolatban, nekem ez jön ki belőle :)
2/2 Vladislav83 válasza:
Vagy azt jelképezi számodra amin változtatni kéne, vagy valami előző élet emléke lehet amit már régesrég elfelejtettél. Mennyire élted meg valóságnak? Milyen érzések jöttek elő álom közben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!