Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthez ez az álom? Ma...

Mit jelenthez ez az álom? Ma álmodtam 3. ára

Figyelt kérdés

Én és az egész iskolám kint van egy strandon.Egymagam ülök egy térdig érő vízben.Csinálok valamit a telefonommal és ezáltal a víz alatt ugyanúgy működik mint normálisan.Aztán hallom hogy a legjobb barátnőm hív.Odamentem hozzá.Gonosz volt a tekintete, mintha ártani akarna.Mondta, hogy menjek el a lovaskocsikért, ami egy tó melleti szigeten egy elhagyatott játszótéren volt.Két lovaskocsi volt fehér lovakkal és mindkét kocsiban 1 nő és 1 férfi ült.A két kocsi mellett egy hintában egy 20 év körüli nő lehajtott fejjel a hajától nem látszott az arca, a bőre halovány szinű mint a halottnak.A két lovaskocsit elvezettem a strandig.

(Az előző két álmomban az előzőkre nem emlékeztem és csak onnantól álmodtam ahonnan most írom le)

Álltam a játszótéren, fújt a szél.Volt egy nagy fa amin ült a legjobb barátnőm és bambán nézett előre.A nő a hintában mozdulatlan volt mint egy bábu.Egyszer csak megjelent egy férfi.Vállig érő fekete haja volt a haja takarta az arcát, csak az egyik szeme látszódott.Kezében egy körülbelül 3 méter hosszú fegyver.Valami ilyesmi:

[link]

Elindult felém és hadonászott a pengével.A barátnőm csak nézte.Aztán eltűnt a nagy penge és 2 db kicsi tőr féleség lett a férfi kezében.Most még gyorsabb lett.Elbújta 1 másik fa mögé de meglátott.Bekerített és nem bírtam menekülni.Ekkor a barátnőm leugrott a fáról.A férfi rá figyelt.A barátnőm odament a hintában ülő nőhöz.Megveregette a nő vállát.A nő egy hirtelen mozdulattal felkapta a fejét.Arca szét volt vagdosva és szeme fekete volt.Erre azt mondta nekem a barátnőm, hogy "Szerinted véletlen ül itt ez a nő?" erre a nő mondta a férfinak:" Már megint ittvagy?!És kb 15 méterre voltak tőlünk a nő 1 mp alatt odaszaladt a férfihez és beleszaladt és mind a 2 en eltűntek.

Itt felébredtem.

Bocsi hogy hosszúra sikeredett és köszönöm annak aki elolvasta és válaszol.13/L

2012. aug. 21. 11:41
 1/4 anonim válasza:
Túl sok horror-t nézel szerintem!:D De nem tudom hogy mit akar jelenteni:/
2012. aug. 21. 19:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Mit jelent az, hogy harmadikára?
2012. aug. 22. 11:42
 3/4 A kérdező kommentje:
harmadjára csak rosszul irtam le. első: lehet :D
2012. aug. 23. 00:34
 4/4 anonim válasza:
Szoktál horrort nézni??:D
2013. febr. 2. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!