Mit jelenthez ez az álom? Ma álmodtam 3. ára
Én és az egész iskolám kint van egy strandon.Egymagam ülök egy térdig érő vízben.Csinálok valamit a telefonommal és ezáltal a víz alatt ugyanúgy működik mint normálisan.Aztán hallom hogy a legjobb barátnőm hív.Odamentem hozzá.Gonosz volt a tekintete, mintha ártani akarna.Mondta, hogy menjek el a lovaskocsikért, ami egy tó melleti szigeten egy elhagyatott játszótéren volt.Két lovaskocsi volt fehér lovakkal és mindkét kocsiban 1 nő és 1 férfi ült.A két kocsi mellett egy hintában egy 20 év körüli nő lehajtott fejjel a hajától nem látszott az arca, a bőre halovány szinű mint a halottnak.A két lovaskocsit elvezettem a strandig.
(Az előző két álmomban az előzőkre nem emlékeztem és csak onnantól álmodtam ahonnan most írom le)
Álltam a játszótéren, fújt a szél.Volt egy nagy fa amin ült a legjobb barátnőm és bambán nézett előre.A nő a hintában mozdulatlan volt mint egy bábu.Egyszer csak megjelent egy férfi.Vállig érő fekete haja volt a haja takarta az arcát, csak az egyik szeme látszódott.Kezében egy körülbelül 3 méter hosszú fegyver.Valami ilyesmi:
Elindult felém és hadonászott a pengével.A barátnőm csak nézte.Aztán eltűnt a nagy penge és 2 db kicsi tőr féleség lett a férfi kezében.Most még gyorsabb lett.Elbújta 1 másik fa mögé de meglátott.Bekerített és nem bírtam menekülni.Ekkor a barátnőm leugrott a fáról.A férfi rá figyelt.A barátnőm odament a hintában ülő nőhöz.Megveregette a nő vállát.A nő egy hirtelen mozdulattal felkapta a fejét.Arca szét volt vagdosva és szeme fekete volt.Erre azt mondta nekem a barátnőm, hogy "Szerinted véletlen ül itt ez a nő?" erre a nő mondta a férfinak:" Már megint ittvagy?!És kb 15 méterre voltak tőlünk a nő 1 mp alatt odaszaladt a férfihez és beleszaladt és mind a 2 en eltűntek.
Itt felébredtem.
Bocsi hogy hosszúra sikeredett és köszönöm annak aki elolvasta és válaszol.13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!