Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthez ez az álom?

Mit jelenthez ez az álom?

Figyelt kérdés

Szóval lovagoltam egy folyó mentén (sose lovagoltam még életemben) és elég béna voltam, próbáltam a lovat irányítani, de nem tudtam. Próbáltam jobbra terelni az állatot, de az inkább elkezdett tolatni és belement a folyóba. Nagyon megijedtem, de aztán gondoltam, hogy a ló már csak nem olyan hülye, hogy megfullassza magát, de aztán rájöttem, hogy igen, mert az nem jött ki a vízből, hanem mindig egyre mélyebbre ment és már majdnem megfulladtam, de akkor meg fölkeltem.

És még annyit hozzá, hogy én próbáltam irányítani a lovat, de az meg csak tolatott a vízbe.

2012. jan. 6. 12:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez annyit jelent hogy van valami olyan dolog az életedben aminek az irányítása tőled független, viszont szorosan össze vagy vele kapcsolódva és a következmények alól nem tudod kivonni magad. Sokat emészted magad rajta hogy mit csinálhatnál, mert nem tetszik az irány amibe a dolgok haladnak, és előbb-utóbb bele fogsz "fulladni" abba hogy rossz irányba megy az a bizonyos valami.
2012. jan. 6. 13:52
 2/4 anonim válasza:
az elozo valaszolonak ... lehet igaza van :) amugy az is szamithat.., hogy miylen votl a viz?? zavaros.. tiszta stb??:P
2012. jan. 6. 14:21
 3/4 A kérdező kommentje:
Tiszta volt a víz és csak ott volt zavaros, ahol ment a ló.
2012. jan. 6. 16:04
 4/4 anonim válasza:
nah hat nem tudom ..de azt modnjak,,.. ha almodsz vizzel , toval stb.. es ha mocskos zavaros az betegseget jelent;))
2012. jan. 6. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!