Mit jelenthett ez?
Figyelt kérdés
egy idoben minden almomnak a vége az volt, hogy setáltam el valamerre és valaki hatulrol megfogta a kezem, de mire megfordultam volna, hogy megnézzem ki az fel ébredtem.. majdnem biztos, hogy egy ferfi nemu szemelyrol van szo, de tobbet nem tudok.. mire láttam volna ki az, mindig fel ébredtem... szerintettek ez mit jelent ?2012. aug. 11. 16:42
1/1 anonim válasza:
Én régen rengetegszer álmodtam, hogy megnyílik alattam a föld, zuhanok, majd folyamatos lassulás után leérkeztem valahova, és ekkor felébredtem. Semmi jelentőséget nem tulajdonítottam neki, nem is volt. Csak álom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!