Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet ez az álom?

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés
Azt álmodtam, hogy döntenem kellett az exem és a jelenlegi barátom között. Először az exem családjánál voltam, de hiányzott a barátom, és kényelmetlenül éreztem magam. Ott akartam lenni, meg nem is. Ezután a barátommal elutaztunk a tengerre. Jól éreztük magunkat. Az volt a legfurcsább, hogy az egész álmom alatt az idő zavaros volt, be volt borulva, a tenger színe sötét volt. Repültünk a tenger fölött. A régebbi barátnőimel sétáltunk, és találkoztam az exemmel, aki majdnem úgy nézett ki, mint a jelenlegi barátom. Az exemnek kék szeme van és világos haja, a barátomnak pedig barna szeme és haja. Tehát barna szemű és hajú volt az exem az álmom végén, úgy jött ki, hogy őt választottam. A barátnőim meg vitatkoztak azon, hogy csúnya vagy helyes. Mit jelent ez?

2012. aug. 9. 13:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy van egy új pasid, akihez vonzódsz, és jelenleg együtt vagytok, de az exed iránt is érzel még valamit.
2012. aug. 9. 13:58
 2/12 Tom Benko ***** válasza:
Azt jelenti, hogy aludtál.
2012. aug. 9. 15:03
 3/12 A kérdező kommentje:
Megköszönném, ha értelmes válaszok érkeznének, mivel kiváncsi vagyok mit jelent az álmom. Köszönöm:)
2012. aug. 9. 16:25
 4/12 anonim ***** válasza:
Az enyém miért is nem volt értelmes?
2012. aug. 9. 16:54
 5/12 A kérdező kommentje:
A jelenlegi barátommal 3 éve vagyunk együtt. Ezt még nem írtam oda.
2012. aug. 9. 17:14
 6/12 anonim ***** válasza:

Az ex felbukkanása. Rengeteg nő van, akik zavarónak érzik a múltjukból előbukkanó romantikus figura behatolását álmaikba. A makacsul ismétlődő álmok egy volt szerelemről, főleg ha ő olyasvalaki, akivel még ma is találkozunk néha, és beszélgetünk, aggodalomra adhatnak okot, de ha csak alkalmi bevillanások, akkor semmi mást nem jelentenek, mint mentális vakációzást a mindennapi élet terhei közepette. A volt szerelem szimbólikus, mondják szakemberek. Bármit jelenthetnek, amire vele kapcsolatban asszociálunk. Egy gimis vagy főiskolás barát azt a szabadságot szimbolizálhatja, amiben részünk volt, amikor még nem voltunk megállapodva, nem volt életünkben stressz, gyerekek és banki törlesztőrészletek. Ha szexi rosszfiúról álmodunk, akkor talán több spontaneitásra és szenvedélyre vágyunk a jelenlegi romantikus életünkben. Ne bánjuk tehát ezeket az álmokat, elvégre is az álombeli szex igencsak biztonságos szex.

Akkor remélem így már jó lesz, és nekem honnan a f@szból kellett volna tudnom, mióta vagytok együtt, ha oda se írod? Legközelebb oszd meg velünk az infókat, amit tudni kell, vagy ott van a google!

2012. aug. 9. 17:35
 7/12 A kérdező kommentje:
Azért írtam ide, mert nem biztos hogy az ilyen jellegű álom fent van a neten. A hiányos infókat pótoltam. Akinek nem inge ne vegye magára. Ennyi.
2012. aug. 9. 18:42
 8/12 Tom Benko ***** válasza:
Az enyém miért nem volt értelmes?
2012. aug. 10. 18:09
 9/12 A kérdező kommentje:
Tisztában voltam azzal, hogy aludtam és hogy álmodtam. Maga az álom értelme érdekelne engem, mert nyugtalanít, szeretnék rájönni, hogy miért pont így álmodtam meg ezt az egészet.
2012. aug. 10. 18:40
 10/12 Tom Benko ***** válasza:
Akkor ne a vicctopikban érdeklődj. Nincs az álmokban semmi miszutikus, egyszerűen az agyadban lévő emlékek, benyomások és érzelmek rendszerezése történik ilyenkor. Valamiről valószínűleg eszedbe jutott az exed, úgyhogy elalváskor még viszonlyag aktív emlék volt, ezért az agyad beleszőtte az álomba. Úgy tűnik, volt némi érintkezési pont a mostani és a korábbi barátoddal is, ezért lett kissé zavaros az álmod, sőt, még némi bizonytalanság is kiérződik. Szerintem a váltás nem lett magadban elrendezve, és most újra felmerültek a lezáratlan érzelmek. Érdemes lenne velük foglalkozni, akár úgy is, hogy a jelenlegi pároddal megbeszéled őket.
2012. aug. 11. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!