Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Egy különös vissza térő álmom...

Egy különös vissza térő álmom volt a többi lent mit jelent?

Figyelt kérdés

Egy fából épített hajó volt a házunk ajtaja előtt az ablakból figyeltem és az úttesten egy öreg ember nézett rám.

Jött egy fehér busz dudált meg minden de az öregember még mindig csak engem nézett nem is kedveltem az elején mert azt hittem ellopja a hajót de a fehér busz elütötte nagyon gyorsan történt. az utcán utána vér volt azóta nem nézek fehér buszra reflexből elkapom a fejem . Néha csak úgy bambulok és azthiszem egy emberre hogy ő az . Ez mit jelenthet????

2012. aug. 8. 19:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy kiskorodból visszatérő sérelem vagy cssak láttál egy filmet és az agyad kicsit átalakitotta szerintem ne foglalkozz a dologgal ha nem töröd rajta a fejed akkor elmúlik de ha egésznap folyton ezen gyötröd magad akkor vissza fog térni ne gondolj rá ha eszedbe jut véletlenül akkor rakj be egy zenét kapcsold be a tv stb.. a lényeg ne törd magad rajta :)
2012. aug. 8. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:
(hülyeség semmit nem jelent de hogy valaki röhögjön legalább egy jót) te vagy az új NOÉ csak most nem árviz hanem fehér busz özön lesz és a hajódra kel gyűjtened minden öregemberből 1-1 fajt.
2012. aug. 8. 20:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Háát azért a "67évesenreggel6kormegyekvásárolni,mertolyanfittvagyokdeafiatalokkalkötekszemhanemadjákátahelyet" fajta öregeket, nyugodtan odarugdoshatod a fehérbuszok elé a nevemben is..:D
2012. aug. 9. 00:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Olyan kedvesek vagytok meg minden -.- De légyszíves a kérdésemre válaszólj ne kreálj magadnak az enyémből.
2012. aug. 11. 14:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt várod, hogy erre normális választ adjon bárki is? Az álmok mindig a tudatalattidban lévő infókból kreálódnak.. Ha láttál egy filmet régebben, amiben elüt egy busz egy bácsit, akkor már meg is van a válasz.. Nyílván azért visszatérő ,mert sokat gondolsz rá, holott pont semmit nem jelent..
2012. aug. 14. 02:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!