11/17 anonim válasza:
R.E.M. fázisban kell felébredni, akkor tuti emlékezni fogsz rá. húzd fel a vekkert éjjel valamikor, pl. 3-kor, ha az nem jön be, akkor köv éjjel 4-kor, majd 5-kor. sikerülni fog "elcsípned" az álmod.
12/17 anonim válasza:
A REM szakasz nem az éjszaka egy meghatározott pontján kezdődik el, hanem az alvás idejétől függ.
13/17 folker válasza:
Az előző hozzászólások közt volt valaki aki erős magabiztossággal kijelentette, hogy nincs módszer a garantált álomra.
Nos, tévedett.
VAN módszer, ráadásul meg lehet tanulni kontrollálni a tetteinket is az álmok alatt. Ez pedig jó hatással van a nappali, tudatos életünkre is! Én kipróbáltam és bejött. Sokat köszönhetek ennek a könyvnek, igaz ma már nem használom ezt a technikát, de annak idején működött...
Dr. Paul Tholey: Alkotó álom
* Automatikusan eltávolított tartalom.
14/17 Bibi12 válasza:
Tudósok szerint, minden éjjel legalább 3 álmot látunk, és az utolsóra tudunk visszaemlékezni
16/17 anonim válasza:
Nem tudom ki hogy van vele, de ha este elalvás előtt pl. jól bekajálok (csak akkor eszem, ha éhes vagyok), tudok álmodni, nem is keveset. Persze ehhez még kell egy kis fizikai fáradtság, és szellemi túlterheltség is.
17/17 Bibi12 válasza:
#15 De! Nézz több Nat Geo-t, mielőtt okoskodsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!