Nócikaa kérdése:
Miért álmodom mindig szinte ugyanazt? SOS
Figyelt kérdés
Két és fél hónapja hagyott el az exem, azóta esküszöm hogy minden egyes éjszaka vele álmodok, sokszor nem is igazából azt hogy ott van előttem és látom hanem mindig azt a bizonyos érzést érzem mikor még együtt voltunk, azt az iszonyatos nagy boldogságot. Vagy nagyon sokszor álmodom azt hogy szeretkezünk, rengetegszer. Minden egyes éjszaka ez van, 2,5 hónapja.:(((2012. júl. 31. 18:22
1/6 anonim válasza:
Mert te szereted még, és hiányzik neked.
2/6 anonim válasza:
Még nem engedted el igazán azért lehet ez.
3/6 anonim válasza:
Szerintem te nagyon is jól tudod miért álmodod ezeket. De azért remélem nem gondolod, hogy ez valami "jóslat" lenne.
4/6 anonim válasza:
Ha ő hagyott el akkor érthető. Nyilván nehéz megszokni a változást, és álmodban eljátszod azt a változatot amikor nem hagyott el. Majd el fog múlni, valószinűleg akkor/aztán ha találsz valaki mást.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem, nem gondolom azt hogy jóslat lehet:D mert az hülyeség... Én csak annyit gondoltam hogy valami tudat alatti dolog lehet.... Próbálom elfelejteni de nagyon nehéz :S nagyon... ha valaki így szeret egy embert akkor nagyon nehéz :S
2012. aug. 2. 20:53
6/6 anonim válasza:
Nehéz az biztos mi 11 éve váltunk el és még mindig előfordul hogy vele álmodom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!