Mit jelentenek az álmaim?
Keresgéltem már neten álomfejtőket, de mindegyik mást ír.
Ma azt álmodtam, hogy egy kobra harapott meg.
Ebben a hónapban már negyedszerre álmodom a volt barátommal(hogy szerelmet vall, idejön a házam elé, együtt bulizunk, mint két pár)
...az elmúlt 2 hónapban másodszorra álmodom azt hogy anyukám meghal, én pedig csak sírok napokig, aztán fölkelek.
Valaki segítene megfejteni ezeket??
Az igaz,hogy sok válasz létezik,mivel rengeteg féle álom van.Nincs két teljesen egyforma,csak nagyon hasonló és minden egyes részlet más jelent.
Itt van néhány megfejtés az álmos könyvemből:
kígyó a sivatagban:csalódás
kobra kígyóval hálni:veszély
kígyó vízben:öröm
sajnos harapással kapcsolatos dolgokat nem említenek.
az emberek 78%-a álmodik halálról,mert ez érdekli az embereket.mindig az érdekli az embereket,amik nem tartoznak rájuk :D !
az anyukádat ne féltsd én egyszer az álmodtam,hogy ünnepi szertartásként felvágta az egész család az erét és azóta sem történt semmi xD !biztos,hogy csak azért álmodsz ezekről,mert minden ember a jó és rossz emlékeről,elképzeléseiről álmodik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!