Miért álmodott olyat hogy az eltávozott nagyapánk gonosz?
Figyelt kérdés
Körülbelül 2 éve álmodta a bátyám, és akkor hunyt el a nagypapánk. Az álom részleteit nem írom le mert egyrészt nem tudom másrészt nem lényeges. Az álom lényege, hogy a nagypapánk és a nagymamánk által épített nyaralónkba betör a papánk és üldözni kezdi a bátyámat és a nagymamámat. Miért álmodta ezt? Jelent valamit? ( a nagypapámnál önzetlenebb és kedvesebb embert nem nagyon ismertem) És kérek szépen mindenkit ne írjon ide megalázó válaszokat mert nagyon rossul esne mert imádtam a papámat. :/ Kíméljetek meg most az egyszer az ilyen válaszoktól. =)Nekem ez nagyon fontos.2012. júl. 26. 19:04
1/2 anonim válasza:
Az álmok nem jelentenek semmit sem vagy elfojtott vágyakat testesít meg, így nemkell velük foglalkozni.
2/2 anonim válasza:
Talán bűntudatot érzett a bátyád, amiért ott van (nem a sajátjában, n.apátok pedig nincs ott.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!