Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Akkor én most gonosz vagyok?

Akkor én most gonosz vagyok?

Figyelt kérdés

Elnézést kérek előre is.

Lehet, hogy nem ide kellett volna írnom ezt a kérdést, denem igazán tudom máshova sorolni.

Pár hete történt, hogy elég durván összevesztem egy ismerősömmel, és hirtelen dühömben "magamban ordítva" azt kívántam neki, hogy ne sikerüljön egy vizsgája, ami lényegében eldöntötte volna, hogy maradhat-e az egyetemen, vagy nem. Amit kívántam, teljesült, tényleg megbukott és kívágták az egyetemről. Tudom, hogy tanult, a haverok még szívatták is vele, hogy milyen pedál, meg nem tudom én.

Sajnos most már nem hagyhatom figyelmen kívül ezeket, mert tulajdonképpen egy csomó hasonló dolog történt már.

Nem igazán hiszek az ezo izékben, de ez megijesztett egy kicsit.

Remélem, hogy csak véletlen egybeesések sorozata!

2012. jún. 13. 20:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%

Ne izgulj, az UNIVERZUM nem ad ilyen szintű jogosultságot egy hétköznapi ember kezébe. Én pont ezért is nem hiszek az átokban, mert ha bárki átkozódhat (ezzel kárt okozva másoknak) az körülbelül olyannak festené le az univerzumot, mintha a társadalomban mégcsak engedélyt sem kellene kiváltani a lőfegyverhez, hanem úgy vehetnéd, mint egy csavarhúzót.

A Te eseted vagy egy véletlen egybeesés vagy a tudatalattid előre megérezte, hogy az illető bukni fog, ezért ez jutott eszedbe.

De hidd el! Nem te vagy az oka!!!

2012. jún. 13. 20:23
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Hülyeség.Most képzeld el hányszoros hulla lenne jónéhány politikus,ha a kívánságok így teljesülnének:D Pedig ezeket jó sokan kívánják nem egy ember.
2012. jún. 13. 20:37
 3/12 anonim ***** válasza:
65%

egyszer anyám, amikor a szomszédok bömböltették a zenét átkiabált, hogy "Vágna beléd a villám!"

csórikám 3 nap múlva temetésre ment, mert a hugát áramütés érte.

betalált az "átok".

2012. jún. 13. 21:18
 4/12 A kérdező kommentje:

"...tudatalattid előre megérezte, hogy az illető bukni fog..." < Ezzel mire célzol? Nem értek ezekhez a dolgokhoz...:/

2es

Én is ezzel nyugtattam magam egy ideig, de azért ez az utolsó eset egy kicsit betett...

Örülök, hogy legalább nem vagyok ezzel egyedül. :D

Köszi a válaszokat (mentek a zöld kezek)!

2012. jún. 13. 21:33
 5/12 anonim ***** válasza:
76%

Egy átlag ember milliószor kíván rosszat másoknak. Az lenne a meglepő, ha néha nem jönne be.

De ha azt hiszed, hogy ez valami különleges képesség, akkor végigmehetsz a politikusokon ábécé sorrendben!

2012. jún. 13. 22:43
 6/12 anonim válasza:

Kérj esetleg bocsánatot magadban tőle. Nézd meg miért lettél dühös. Javítsd ki és kívánj neki és neki is valami jót.

Ne hibáztasd magad, az nem tesz jót.

Ha e miatt nyernétek meg a lotto 5 öst akkor kiválhatnál rögtön nekem is valami jót.

2012. jún. 13. 23:51
 7/12 anonim ***** válasza:
69%

Nálam mindig azon múlik, hogy "sikerül-e" egy ilyen rossz kívánság, hogy éppen mennyire érint meg az adott dolog érzelmileg. Egy politikuson vagy szimpla hétköznapi helyzeten nem tudnám annyira felhúzni magam, hogy ez be is következzen, de szerintem van az az érzelmi állapot, amikor ez az átok (vagy mi, nem vagyok ezós) igenis átmegy. Persze lehet véletlen, de akkor jó sok a véletlen. Én is "küldtem" már valakire villámot, csak a házba csapott be, de az is épp elég.. A többi inkább betegség vagy fizikai sérülés lett. Megtörténtek, de közben alig hiszem el magamnak is.

Mindenesetre nem foglalok állást, vagy miattam vannak ezek, vagy nem. Nem tudom.

2012. jún. 14. 01:33
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Undok vagy, de hogy nem miattad nem sikerült neki, abban biztos lehetsz! Nem vagy te olyan erős! :)
2012. jún. 14. 18:16
 9/12 yossarian44 ***** válasza:
Minden ember naponta párszor rosszat kíván valaki másnak. Ennek semmi hatása nincs a másik ember életére, a szavak, csak szavak. Statisztikailag szükségszerű, hogy néha a rosszkívánság pont bejöjjön, ilyenkor nem te vagy a hibás, hanem a nagy számok törvénye.
2012. jún. 15. 07:10
 10/12 Ulster válasza:

1. Az, ha hirtelen dühös vagy valakire, és olyat kívánsz, amit valójában te sem akarsz, az még nem gonoszság. A 'gonosz' jelenségét nehéz megmagyarázni, de az olyan, mint Joker a DC Comics univerumában, hogy egy kissé banális példával éljek. Tulajdonképpen semmi célja sincsen, mégis pusztít, de nem akar vele semmit elérni.

2. Én erről csak annyit mondok, hogy az, hogy kirúgták az egyetemről, az inkább az ő hibája. De a szavak és gondolatok nagy erővel bírnak.

2012. jún. 17. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!