Volt olyan durva és kísérteties rémálmotok ami már filmbe illene? Olyan ami nagyon para, olyan, hogy akár csak lámpával mertetek közlekedni?
Figyelt kérdés
Számotokra nagyon rémisztő sztorikra lennék kíváncsi, rémálomra ami nyomot hagyott bennetek, de lehet -ha van- ilyen fajta igaz esemény is.2012. júl. 20. 17:22
11/12 anonim válasza:
Én rendszeresen menekülök álmomban,hol futva,hol repülve de mindig sötétben/félhomályban.A legutóbb az utcán futottam már este volt,nem volt ott senki rajtam kívül..aztán feltűnt ez az öltönyös csávó és elkezdett üldözni,én meg elbújtam egy felborult konténerbe,de megtalált és elvitt egy házba ahol azt mondta,hogy öljek meg egyet az udvaron lévő gyerekek közül..megöltem egy kisfiút és akkor megdicsért,aztán elvitt a "családjához" akik marhára dühösek voltak rá is meg rám is,de ez az izé megvédett mert szét akartak tépni..
12/12 anonim válasza:
Nekem borzamas volta. Azt álmondtam, hogy nyertem a lottón 32 millió forintot és amikor felébrettem nem emlékeztem a nyerőszámokra :( pedig azt megkellet volna játszani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!