Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Valaki adna ezekre magyarázatot?

Valaki adna ezekre magyarázatot?

Figyelt kérdés
hello! nos nekem többnyire rémálmaim vannak emlékszem 2 éves koromban is rosszakat álmodtam!! már amennyire egy 2 évesnek roszz lehet egy álom. ha pedig mondjuk olyat álmodok hogy verekedek nagyon lassan ütök és gyengét, amikor egy barát ott van 1 méterre tőlem és nem tudok neki kiáltani, a tudatos álmodást ppedig nem tudom elsajátítani :S

2012. júl. 12. 22:03
 1/6 anonim válasza:
Lehet egy régi rossz élmény jön elő mindig a fejedből, vagy olyan filmet/sorozatot néztél a TV-ben ami ehhez hasonló.. Vagy egy olyan dolog amitől félsz.. Ilyenekre szokták fogni a rossz álmokat..:)
2012. júl. 12. 22:14
 2/6 anonim válasza:
Nekem is van ilyen, bár még sosem próbáltam ezt megfejteni, de álmomban kifejezetten gyenge vagyok, futásban, mindenben, vagy korlátoz valami. Például múltkor azt álmodtam, hogy egy szobában vagyok, amibe egy hosszú folyosó vezet be, és amikor bejött a betörő akkor én mentem a baseball ütővel, leakartam ütni, de a baseball ütő mindig beakadt a folyosó tetejébe és nem tudtam megütni és csak akkor tudtam volna amikor a szobába érek, mert ott magasabb volt a mennyezet, de mikor a szobába akartam futni lassan futottam és elkapott a betörő, és felkeltem...
2012. júl. 12. 22:22
 3/6 anonim ***** válasza:
Rossza kajákat eszel, nehéz ételeket elalvás előtt. tejcsit iygál !
2012. júl. 12. 22:35
 4/6 anonim válasza:
Emlékszem nekem volt egy tudatos álmom,még pedig olyan volt,hogy egy fehér fürdőszobában voltam ahol csak egy mosdó és egy tükör volt, fogat mostam,és kitörtek a fogaim elől , ekkor szomorú lettem,és kérdtem magamtól,hogy keljek fel , és felkeltem .
2012. júl. 13. 00:14
 5/6 valaki.dsd válasza:
Az álom csak úgy mint a világűr relatív az agyadban tartott gondolatokat és érzelmeket jelenít amit szeretnél ha megtörténne vagy nem ezért vannak jó és rossz álmaid ami a te esetedet illeti valami megrázkódtatás ért téged amiről nem tudsz csak megtörtént..vagy esetleg amit az előttem szolok is említettek olyat láttál tapasztaltál ami megmaradt benned ez a rossz oldala a TV-nek..
2012. júl. 13. 20:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem ötéves koromból van az első értékelhető emlékem, azelőttről csak annyi, hogy olyan 2-3 évesen folyamatosan visszatérő rémálmaim voltak. Az egyik az, hogy (bocsánat, de így volt) a mennyezetről meg mindenhonnan hányadék- és székletdarabkák lógtak le. A másik pedig az, hogy megyek be a fürdőszobába és a mosdókagyló lába egész a kagyló pereméig csupa vér.

Sokáig nem értettem, mitől voltak az álmok kiskoromban, de nemrég megtudtam, hogy édesapám, aki kétéves koromban meghalt, nem szívroham áldozata lett, hanem felakasztotta magát, és én találtam meg.

Ezzel csak azt akarta mondani, hogy saját tapasztalatból kiindulva, szerintem is valami trauma okozhatta nálad is a kiskori rémálmokat.

2012. szept. 29. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!