Hogyan tudnék egy álmot ismét álmodni vagy fojtatni a történetét?
Sajnos nem :-(
Pedig erősen gondoltam rá.Nem is álmodtam az este semmiről. :S Ma is megpróbálom majd.Hátha sikerül.Nincs valami amivel több az esélye annak,hogy ismét álmodok róla?Valami gyógyszer,nővény vagy valami?
Nem emlékszem rá.Bakker. :-(
Van egy lány aki tetszik nekem,de nem ő volt az,mert aki nekem tetszik az sötét barna hajó akivel meg álmodtam világos barna hajú volt.Más volt a magasságuk is. Mindenre emlékszem csak az arcára nem.
ÁÁÁÁ az úgy sem sikerülne.Már próbáltam.
No meg én nem is tudok más lányra gondolni az álom óta.
Ma is megpróbálok vele álmodni.Egyébként az álmomban csak egy utcányira lakott tőlem.Elmentem délelőtt oda,de sajnos nem lakik ott senki már vagy egy éve :-( Egyébként érdekes,hogy még sose voltam arra,de a ház szinte olyan mint az álmomban.Pedig még életemben nem jártam abban az utcában.
Óóh, én tudom miről beszélsz, én is álmodtam hogy szerelmes voltam egy fiúba, és abban a röpke időben olyan boldog voltam!!! Én is meg akartam csókolni, de akkor átváltozott kisfiúvá :( És hiába akartam ismét róla álmodni, nem sikerült... :(
De arra emlékszem hogy Dávidnak hívták, és nagyon halványan az arcára is... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!