Ezekből is idézhetek elő tudatos álmot?
Ma megtanultam, hogyan álmodjak gyorsan sokat. Kb. reggel 6 körül a képembe süt a nap a redőny egyik nyílásán (tud célozni xD) Ha ilyenkor megfordulok és úgy alszom el, akkor álmodom, és nem is rövidet. Ennek az álomnak a végén felébredek, és megint elalszom, álmodok...
Ez ma 2x sikerült, de egyik sem volt tudatos, viazont teljesen emlékszem mind2-re. Mind a két álomban próbáltam azt a technikát, hogy ránézek a kezemre és tudatomra ébredek, de amikor végre előjött a két kezem, szétesett az álom, és már csak a saját gondolataimban folytatódott, hallottam a kocsik zaját és éreztem hogy ébren vagyok. (lefekvés előtt sokáíg kell nézni a kezemet, és jól belevésni a fejembe: álmomban ránézek a kezemre, és tudatomra ébredek!)
Hogyan lehetne ebből a jó lehetőségből minél több TÁ-t kihozni ? Ez amolyan WBTB, csak nem éjjel hanemreggel. Ráérek, szünet van :D
Van ott fenn néhány technika, hogy hogyan tartsuk fenn a tudatos álmot.
Olvasd picit.
A másik pedig próbáld meg egybekötni a Reality Check el.Minden valóságtesztkor próbád minél tovább nézni a kezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!