Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tudom, hogy már annyi ilyen...

Tudom, hogy már annyi ilyen kérdés van, de, mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Szóval ma azt álmodtam mintha vér jönne a tokomból,tiszta vér volt a mosdó is,meg olyan hült vér is volt köztük vagy mi...Nem tudom pontosan,de annyit tudok,hogy vér jött a számból,de nem fájt.

Általában nem nagyon figyelek az álmaimra,de mostanában nagyon fura dolgokat álmodok,olyan baljós álmokat,amelyek gondolkozásra késsztetik az embert.Előre is köszönöm!

2012. jún. 14. 09:43
 1/2 anonim ***** válasza:
van valami amitől félsz? vagy egy betegség? amúgy álltalában arról álmodunk amivel sokat foglalkozunk. nem foglalkoztatnak az ilyen témák?
2012. jún. 15. 17:54
 2/2 A kérdező kommentje:
Általában szoktam azokkal a dolgokkal álmodni amik foglalkoztatnak meg ilyenek,és akkor általában tudom,hogy mit miért álmodtam,de most azért érdekelt ez az álom,mert nem tudom miért volt,nincs semmi jel,hogy miért álmodtam,nem nagyon érdeklődöm a vér iránt,és érdekes volt,hogy olyat álmodtam,aminek ugymond semmi jelentősége nincs,mert én nem szokatm igy álmodni...
2012. jún. 15. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!