Néha verseket, szövegeket, és gondolatokat álmodok meg. Ezek honnan jönnek?
Figyelt kérdés
Biztos, hogy nem hallottam, nem olvastam, és nem is az én agyamból pattant ki. Bölcs, szép sorokról van szó, és az egész gyönyörűen van megfogalmazva, tehát nem hiszem hogy az „én művem” lenne. Arra gondoltam, hogy esetleg ilyenkor az ember betekintést nyerhet a kollektív tudattalanba? Vagy mi lehet ez?2012. jún. 1. 18:14
1/5 A kérdező kommentje:
még annyi,hogy ritkán vannak ilyen álmaim, de ezeknél mindig azt érzem, hogy sokkal jelentősebbek, és teljesen másak, mint a "hagyományos" álmok.ennek ellenére viszont sajnos nagyon hamar elfelejtem őket, csak foszlányok maradnak meg.
2012. jún. 1. 18:17
2/5 anonim válasza:
Az én álmaim meg filmszerűek, zene is néha szól benne. Jelent valamit? Nem. Tudod miért? Mert tudott, tapasztalt, látott, hallott dolgokat, történéseket, helyszíneket, embereket vetítik eléd, legyenek azok tudatosan vagy tudat alatt érzékeltek. Biztos csak szereted a verseket, vagy sokat olvasol, így foszlányokban ez is megjelenik.
3/5 anonim válasza:
Addig örüljetek amig ez a legnagyobb gond az életetekben.
4/5 anonim válasza:
A buksidból jönnek.Honnan máshonnan?Hacsak...hacsak...az idegenek közvetítenek hozzád agyhullámokat!A REPTOIDOK!
5/5 anonim válasza:
Rudolf Steiner és Balogh Béla is megmondja. A gondolatok igenis, hogy "jönnek", tehát nem az agyunkban keletkeznek, hanem ott landolnak. Balogh Béla: Végső Valóság, valamint Rudolf Steiner: Élet a halál után (nem emlékszem pontosan a címre, valami ilyesmi. Vagy Élet a két születés közötT???? ..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!