Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet? (Többi lent )

Mit jelenthet? (Többi lent )

Figyelt kérdés
Jött egy új osztály társam év elején . Amikor vele álmodtam álmomban mindig hátra lökött.

2012. máj. 29. 18:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Most komolyan? ilyen hülyeség miatt beirni is kááááár!!! eképesztő! mit akarsz hllani hogy szerelmes beléd vagy mi? annyira.....ahr!!!!!!
2012. máj. 29. 19:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Egy nem nem azt akarom hallani hogy szerelmes belém mert egyáltalán nem tetszik kettő ha nem tetszik a kérdésem nem kell elolvasni vagy válaszolni.
2012. máj. 29. 20:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja és csak annyit hogy mind a ketten lányok vagyunk ( én is és az is aki álmomban hátra lökött )
2012. máj. 29. 20:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Azt kell tudnod az álmokról, hogy az életed során tudott, tapasztalt, látott, hallott dolgokat, történéseket, helyszíneket, embereket vetítik eléd, legyenek azok tudatosan vagy tudat alatt érzékeltek. Gondolatok, vágyak és félelmek is megjelenhetnek. Önmagában nincs jelentésük, de következtetni lehet arra, hogy jelenlegi életedben milyen örömöknek nézel elébe, mit szeretsz, vagy épp milyen problémákkal, félelmekkel küzdesz. A legtöbb esetben a valóság darabkái elferdülhetnek, megkeverednek, ez pedig nem szokatlanságra vall, hanem teljesen természetes. Egyébként csak értelem nélküli képek sorozata.
2012. máj. 29. 20:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Elnézést,hogy bele szólok,az álmok egy fajta bonyolult kódrendszerek összessége, bárhonnét jöhet a buta gondolat,de én pl olyan emberekkel is álmodtam már,akiket,még soha a bü...életben nem is láttam még !Még filmekben sem! és ez néha ijesztő:s
2012. máj. 29. 22:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Dehogynem láttad, csak nem emlékszel rá. Van ilyen. Nem mindenki arcát jegyzet meg tudatosan.
2012. máj. 30. 14:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!