Miért vagyok ennyire agresszív és erőszakos az álmaimban?
Nem tudod levezetni az otthon ill.a munkahelyeden rádrakódó terheket,feszültséget.Keress valami hobbit,amivel ezt kiadhatod magadból.Járj le bokszolni,fussál,menj edzőterembe.
Előbb-utóbb kitörik belőled a feszültség,amit a környezeteden fogsz levezetni...
Ne boxolj! :D Maradj meg csajnak/nőnek.
Amúgy szerintem megszállt egy gonosz démon, és ezek nem is teljesen a te álmaid, hanem inkább az övéi. Ha nem mész el boszorkányhoz vagy a hitesekhez, hogy segítsenek rajtad, akkor a végén átveszi feletted az uralmat. De lehet, hogy csak én vagyok a hülye.
Őszinte vagy önmagaddal? Mindig megteszed azt, amit meg kell? Kimondod azt, amit ki kell, vagy talán túl sokat beszélsz feleslegesen? Félsz? Tudsz szeretni? Harmóniában vagy önmagaddal?
Tudok még pár ilyen hülye kérdést. Ha elfojtasz valamit, az valahol előjön. Ahogy leírtad az álmaidat, érzéseidet, nekem kicsit az jön le, hogy az életedet jelenleg a háttérben éled meg. Félsz konfrontálódni másokkal, talán félsz másoktól is. Hagyod magad kihasználni, és emiatt persze rosszul is érzed magad. Mondjuk úgy, hogy a tudatalattidnak ez még annyira sem tetszik, mint neked, ezért valahogy muszáj levezetnie a feszültséget, ami miattad keletkezett benned. És olykor ilyen kegyetlenül jelenik meg álmaidban. Ha úgy érzed, hogy nem hozzád méltón éled meg az életed, akkor változtass. Nem ígérem, hogy könnyű lesz, de csak rajtad áll.
Én innen így látlak.
Szabad vagy, ne feledd!
Bocs, nem olvastam el a lentieket, csak a kérdést.
Ennek alapján válaszolok: az álmok nagyon gyakran a tudattalanodat testesítik meg. Például haragos voltál nappal, de nem tudtad kifejezni, ezért elfojtottad (a tudattalanodba). Álmaidban pedig ez megmutatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!