Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Tényleg ennyire agresszív lennék?

Tényleg ennyire agresszív lennék?

Figyelt kérdés
Mostanában mindig olyasmiket álmodom amiben rám támadnak és én védekezem... Érzem ahogy beleszúrom a kardot másokba és ha megsebeznek álmomban, azt is látom. Régóta ilyeneket álmodok folyamatosan. Tényleg ennyire agresszív lennék?
2012. jan. 17. 19:15
 1/9 A kérdező kommentje:
*bocsánat nem látom, hanem érzem!
2012. jan. 17. 19:15
 2/9 anonim ***** válasza:
ezek csak álmok. akkor lennél agresszív, ha ez a cselekedeteiden is mutatkoznának
2012. jan. 17. 19:24
 3/9 SSJGoku ***** válasza:
Nálad már csak a kismalac agresszívebb!!
2012. jan. 17. 19:35
 4/9 anonim ***** válasza:
akkor lennél agresszív, ha álmodban te lennél a támadó fél.
2012. jan. 17. 19:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Túl sok Assassin's Creed :D

Amúgy meg, te csak védekeztél...

Akkor lennél agresszív, ha baltával vagdosnád az embereket az utcán...

2012. jan. 17. 21:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Hatalmas nagy agresszió...
2012. jan. 18. 07:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is ilyeneket álmodok, ki akarnak rabolni, és redszerint megölöm a támadót aztán felébredek, de nekem jól szokott esni. Nem tudom normális-e?
2012. jan. 18. 13:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem agresszió, talán csak valamilyen akadály, nehézség van előtted az életben ami ellen harcolsz tudat alatt. Ez jelenik meg harc formájában az álmaidban.
2012. jan. 20. 22:09
 9/9 anonim ***** válasza:
utolsó válaszolónak adok igazat én is. én álmodtam már olyat is, hogy apámmal verekedek, aztán rájöttem azért, mert van köztünk egy érzelmi gát, amit nem tud átlépni egyikünk se, és ez engem tudat alatt foglalkoztat. mikor álmodsz, akkor a tudatalattid dolgozik, az elfojtott dolgokat éled meg valamilyen formában. nincs benne semmi durva.
2012. jan. 27. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!