Én tényleg agresszív lennék?
Én nem vagyok kemény, csak inkább csöndes. És van pár "keménynek" magát mondó gyerek az osztályban. Akik már évek óta rühügtek rajta, gúnyoltak, de én nem szóltam semmit, csak nem foglalkoztam velük. Ugye "hülyékkel ne vitatkozz, mert lealacsonyodsz a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal." Hát én is ezt a szabályt követem. És múltkor már megunták, hogy nem érdekel, hogy röhögnek stb. És a legnagyobb szájú gyerek oda jött, és megfogta a pólómat, mintha megakarna ütni,persze, ahhoz Ők nem elég bátrak. Csak röhögtek a haverjai körülötte. Én szóltam neki, hogy engedjen el, mert csúnya vége lesz, Röhögtek, és kérdezték, hogy mert, mit teszel? Hát, én nem akartam, de a helyzet úgy hozta, hogy kapott egyet az arcába. Mindenki meglepődött, mert nem várták volna, tőlem, hogy ilyet teszek. "Sajnos" betört az orra a gyereknek, de akkor valahogy nem tudott senki sem röhögni. Most mindenki azt mondja rólam az osztályba, hogy agresszív állat vagyok... Csak azért, mert már elegem lett, de most már valahogy nem röhögnek rajtam...
Tényleg agresszív lennék?
Jogos önvédelem volt a részedről.
Nem vagy agresszív, ne hallgass senkire, nem kell birkaként tűrni, ha bántanak.
Csak így tovább!
Én úgy tartom, hogy egy férfiember neveléséhez az is hozzátartozik, hogy megtanulja megvédeni magát és a becsületét, ha kell, akkor erővel. Így később majd képes lesz kiállni a saját családjáért is. Nincs annál rosszabb, mint amikor valakinek tűrnie kell, hogy mások megalázzák. Ha valaki nem tanulja meg megvédeni magát, mindig félős kisember lesz.
Egyébként jól is jön, ha veszélyesnek tartanak.
Lehet, hogy agresszívnek tartanak, mert fogalmuk sincs a szó jelentéséről: agresszió azt jelenti, hogy valaki szánt szándékkal olyan dolgot tesz a másiknak, amivel annak fájdalmat okoz.
A te esetedben ezt úgy hozták ki belőled, nem te voltál a kezdeményező fél.Te csak hárítottad a támadást.
Ha elfogadsz egy jótanácsot, legközelebb ne fejre menj.
:)
Ez komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!