Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelenthet az álmom?

Mit jelenthet az álmom?

Figyelt kérdés
Mostanában van egy visszatérő álmom amit nem értek.Az az álmom,hogy a házamban vagyok,és ott van rengeteg ÓRIÁSI fekete macska.Én ki akarom őket kergetni,de nem sikerül.

2012. máj. 17. 10:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt kell tudnod az álmokról, hogy az életed során tudott, tapasztalt, látott, hallott dolgokat, történéseket, helyszíneket, embereket vetítik eléd, legyenek azok tudatosan vagy tudat alatt érzékeltek. Gondolatok, vágyak és félelmek is megjelenhetnek. Önmagában nincs jelentésük, de következtetni lehet arra, hogy jelenlegi életedben milyen örömöknek nézel elébe, mit szeretsz, vagy épp milyen problémákkal, félelmekkel küzdesz. A legtöbb esetben a valóság darabkái elferdülhetnek, megkeverednek, ez pedig nem szokatlanságra vall, hanem teljesen természetes. Nincs jósló álom, nem utalhatnak a jövőre az álmok, kivéve, ha tudod, hogy valami biztosan meg fog történni. Például tudod, hogy június 6. műtenek, és többször álmodsz addig műtéttel. Egyébként csak értelem nélküli képek sorozata.
2012. máj. 17. 11:05
 2/4 anonim válasza:
Macskával álmodni általában kedvezőtlen előjel, jelezhet hűtlenséget, árulást vagy valamilyen szerencsétlenséget. Fekete macska: baljós elõjel, vagy belülrõl jövõ félelem valamely jövõbeni tevékenységed miatt.
2012. máj. 17. 13:43
 3/4 anonim válasza:

az én visszatérő álmom: egy hegyről zuhanok le 5-6 mp.-ig, majd meghalok!

legalább 10-szer álmodtam ezt, és eldöntöttem: nem leszek hegymászó!XD

én úgy gondolom, hogy igazából az álom nem függ össze a jövőddel, tehát nem kell semmitől tartanod (csak ne legyél babonás, mert akkor -1 ponttal indulsz...)

2012. máj. 19. 19:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi kedves dvd01.Szerintem is épp ideje lenne abbahagynom az óriás fekete macskák kergetését.(De kár,mert ez mindig annyira megnyugtatott!)
2012. máj. 20. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!