Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent az álmom?

Mit jelent az álmom?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy egy hosszú földúton sétáltam. Körülöttem puszta volt, és néhány kanyarban házak. Az álmom végén felértem a dombra ahol vájogfalhoz hasonló sár-templom ált. A templomnak nem volt ajtaja csak egy nyílás. Benne pónik(!) voltak. Nagyobb kutya méretűek.

Azért érdekelne, mert már vagy 3 hónapja nem álmodtam úgy, hogy emlékeztem volna is rá!

Köszi, ha kellenek részletek még írok.

2012. máj. 10. 19:26
 1/1 anonim ***** válasza:

Általában vagy emlékszünk az álmainkra, vagy nem. Nálam is van úgy, hogy hónapokig semmit sem álmodok, aztán csak előjön valami.

Az álmok általában az általad tudott, megélt, látott dolgokat vetítik eléd. Mindazt ami volt, legyen az tudatosan érzékelt, vagy tudat alatt. Így helyszínek, személyek, történések, egyszer, vagy többször láttad őket. Maguk a gondolatok, félelmek, vágyak is megtestesülhetnek az álmodban.

2012. máj. 10. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!