Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit gondoltok erről? (bővebben...

Mit gondoltok erről? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Múltkor azt álmodtam hogy egyik Laura nevű barátnőm nagyon nagyon sír, de nem tudtam rájönni hogy miért, reggel úgy ébredtem mint a mosottkaki. Másnap megyek suliba, és a buszon a legjobb barátnőm (akit szintén Laurának hívnak, de nem ő volt az álmomban) nagyon sírt. Mint kiderült tegnap este meghalt a mamája, és egész éjszaka sírt. Már többször is történt olyan, (pl autóbaleset) hogy vaami rossz dolog megtörténte előtt ilyet (vagy valami rosszat, és reálisat) álmodok, de nem azzal lesz baj akivel álmodok, hanem valamilyen kapcsolatban áll az álom "főszereplőjével" Mit gondoltok erről?

2012. máj. 8. 20:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Az állandó stressz, aggódás, és a körülmények ismerete kiválthatja ezt. Ha még egyezik is a valósággal, az csak a véletlen műve. Mondjuk ha 100-ból 25 alkalommal bejön, akkor az ember hajlamos ráfogni egy misztikus magyarázatra. De a többi álmod mivel nem jön be, ezért tényleg csak a fentiekkel magyarázható.
2012. máj. 8. 21:47
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2012. máj. 10. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!