Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmodtatok már olyat amiről...

Álmodtatok már olyat amiről azt hittétek hogy a jövőt láttátok?

Figyelt kérdés
Állítólag élt egy író aki megálmodta a Titanic elsüllyedését gyerekkorában azt rá úgy egy héttel meg is történt a katasztrófa... Nem pont ezért kérdezem, csak gondoltam írok egy példát.

2012. máj. 7. 15:20
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Engem érdekelne pár jövőbéli álom! Én álmodtam szellemekkel ismeretlen emberekkel,és álmodtam a jövőben ,egy tengert,mely az otthonom szomszédjától kezdődött,és égről érkező járművek repkedtek felettem,és ott, az álmomban felnéztem egy távcsővel,és olyan űr járműveket láttam,mint amit,még eddig sose! De ezeket 6-7 éves korom tájékán álmodtam,és akkoriban nem tudtam mik azok az ("UFO")-k! Viszont,nagy megdöbbenésemre,nem idegen űrlények járművei voltak,az álmomban,hanem EMBEREK ültek bennük! jellegzetes kép emlékem, a hold,nagyon erősen fénylett!!!
2012. júl. 2. 20:37
 22/22 anonim ***** válasza:
Vajon ez jelenthet valamit? ( a hülyeséget félre téve!!!)
2012. júl. 2. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!