Álmodtatok már olyat amiről azt hittétek hogy a jövőt láttátok?
Figyelt kérdés
Állítólag élt egy író aki megálmodta a Titanic elsüllyedését gyerekkorában azt rá úgy egy héttel meg is történt a katasztrófa... Nem pont ezért kérdezem, csak gondoltam írok egy példát.2012. máj. 7. 15:20
11/22 anonim válasza:
Az én "jósálmom"-ban nem volt katasztrófa. Huszonegy-két éves voltam, az akkori exemmel álmdodtam, hogy egy Andrea vagy Viktória nevű lányért hagyott el. Hülyeségnek tartottam, mert én szakítottam, ráadásul egy Mariann nevű lány lett az utódom. El is felejtkeztem az álomról, de jó ideje leírom őket, szóval írásban megmaradt. Évekkel később, 28 évesen együtt jártam egy pasival, aki állandóan az előző barátnőjével, Andival hasonlítgatott össze, majd elhagyott egy Viki nevű csajért. A szakítás után nem sokkal kezembe akadt az álomnaplóm, és ki is esett a kezemből, mikor újra olvastam pont azt a két női nevet, akik akkor már a valóság voltak.
12/22 anonim válasza:
Nem tudom, olvasod e még, de azért leírom az én élményeimet is. Még egyszer régen 5 évesen anyával aludtam, és reggel mondta, hogy álmomban azt mondogattam: süni-süni. Ahogy gyalogoltunk az oviba, láss csodát a járdán ott kuporgott egy süni. (nem láttunk még soha arrafelé). A család azóta is emlegeti. Megálmodtam még egyszer általánosban, hogy nyelvtanból 1est kapok(pedig kitűnő voltam) és aznap be is következett. Néha elég rémisztő(: 16/L
13/22 A kérdező kommentje:
12-es: ilyet már én is tapasztaltam, de ez nap közben megérzés szinten működött. Az álmaim pedig még ennél is bizarrabbak.
2012. máj. 9. 15:23
14/22 anonim válasza:
"Én pl. láttam elpusztulni a saját szülővárosomat egy égből jövő különös erő által. (nem tudom mi de nagyon hangos hangja volt)"
nem tudnál felidézni ebből több részletet?
15/22 A kérdező kommentje:
Végül is...
Egy kis részlet: este volt, a lépcsőházam előtt álltam, felnéztem az égre, valami furcsa gömbszerű dolog robajlott (nem tudom felidézni, nem tudom mi ez). És ennyi. Később megálmodtam ezeknek a folytatásait.
Gondolkozom hogy érdemes e jobban erőltetnem ezt a témát, mert most is rossz érzés fog el, ahogy ezt írom.
2012. máj. 9. 18:32
16/22 A kérdező kommentje:
Jah és igen, sejtheted hogy semmi sem volt olyan a környezetemben, mint előtte....
2012. máj. 9. 18:36
17/22 anonim válasza:
Én egyszer azt álmodtam, hogy a Holdról látom a Földet, és egy műholdat ami Föld körüli pályán kering, aztán egyszercsak a Föld egy seggé változott, és a két seggpofa mint két ajak beharapja a műholdat, amit aztán a segglyuk lenyel, majd hangosa elégedettet fingik (böfög?). Ezután sötétség és blues egy gramofonból (hallani a sercegést)
18/22 anonim válasza:
előző előtte elszivtál 2g salviaát??:D
19/22 anonim válasza:
én sok ideig nagyon gyakran álmodtam tornádókkal,mindig menekültünk előle
csak a szereplők meg a helyszín változott
20/22 anonim válasza:
Én is szoktam ilyeneket álmodni de én nem érdekeseket mint pl.:Mi lesz majd a dogában másnap?,van amikor csak egy pillanatot álmodok meg van amikor egy egész napot.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!