Miért álmodtam ezt? Ki akarnak nyírni?
Figyelt kérdés
Álmomban két osztálytársammal sétáltunk, mikor egyszer csak belöktek egy gödörbe. Kb éreztem, ahogy kitörik a nyakam, aztán valahogy kikecmeregtem a gödörből,d e már nem voltak sehol.
Mit jelent ez az álom? o_O
2012. máj. 6. 13:28
2/7 anonim válasza:
Azt kéne sok embernek megérteni, hogy amit álmodik, azt ő álmodja és nem mások álmodtatják vele. Azaz amit álmodsz, az a te agyad tevékenysége, semmi köze ahhoz, hogy mások mit tesznek, vagy akarnak tenni.
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Van két osztálytársad. Teljesen lényegtelen, hogy milyen viszonyban vagy velük. Lehet nagy spanok vagytok, de az is elképzelhető, hogy alig beszéltek, vagy nem szimpatizáltok. Tök lényegtelen. A lényeg az, hogy van ez a két osztálytársad. És ennyi. A többi történés a puszta véletlen műve az álmodban. Akár lehet egy régebbi olvasmányból, filmből részlet, vagy láttál egy gödröt, vagy egyszerűen csak tudod, hogy létezik a gödör, és egy nagy eséstől valaki kitörheti a nyakát. Na ezeket az infókat az agy aztán jól összekuszálja, és az alvás alatt ilyen képeket vetít eléd.
5/7 anonim válasza:
Nem kell minden egyes álomnak jelentést tulajdonítani.
Engem egyszer álmomban a legjobb barátnőm juttatott börtönbe.
7/7 anonim válasza:
Te azt honnan tudnád ha ki akarnának nyírni ?
Egyébként én több százszor meghaltam már álmomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!