Mit jelenthet ez az álom?
A Tar Ildikó féle álomfejtő könyben találtam ehhez kapcsolódó dolgokat, mégpedig azt írja hogy: Vemhes állatok: az álmodó megújulására való képességet jelzik. Olykor terhességet jósolnak, már fennálló várandóssági állapotra figyelmeztetnek.
Magának a disznónak a jelentése itt nem számít szerintem.
Szóval így összevetve mindent, a disznóölés végülis egy nagy ünnep ha úgy nézzük, ahol az egész család összejön, egy dolog miatt. A fény jelen esteben a születést, újjászületést jelenti és ha ez már valós állapont mármint a várandóság akkor valszeg a születendő gyermek állapotára, egészségre, születési módjára utalhat az álom. Lehetséges hogy nem a császermetszésre utalhat ezzel, bár enm kizárt, de az túl kézenfekvő lenne, az álmok pedig nem illen egyszerű feladványokat adnak fel nekünk.
De még annyit tehet nagyapád, hogy kérjen pontosítást:) nekem legtöbbször sikerül. Ha valamit nem értek az álmomba, akkor lefekvés előtt kell sokszor egymás után elmondanuk mire is vagyunk kiváncsiak és ha nem is rögtön, de az álmok válaszolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!