Halott nagymamával álmodni, üzenet lenne?
Sziasztok!
Furcsa álmom volt az éjjel. Olyannyira hogy még kiabáltam is, a férjem úgy vígasztalt mert szinte majd kiugrott úgy vert a szivem. Szellemest álmodtam. Megjelent a halott nagymamám, rettentő boldog voltam, csodálatosan szép volt, sima volt a bőre, szóval csodaszép. Rámnézett és kérdezte hogy mit szeretnék, de a szája nem mozgott, hanem olvastam a gondolatába, mondtam neki hogy egy csodaszép egészséges unokát neked!!!!!
De valamiért nem tudtam beszélni, nem nyílt ki a szám!Mégis megértette. Utána feküdtem az ágyunkba, és zajokat hallottam, ez még mindig álom volt, kezdtem félni, és éreztem hogy nyílik a szobaajtó, de senki nem volt ott, csak hideg levegőt éreztem, és nem mertem kinyitni a szemem. Aztán kinyitottam, és lesz ami lesz alapon indultam remegő lábakkal az üveg ajtó felé, és az ajtón piros digitális kijelzővel volt egy szám: 829
Kinyitottam az ajtót, és nyomást éreztem magamon, szorítást és próbáltam kiáltani de nem bírtam!!!!Na ekkor ébresztett fel a férjem, hogy kiabáltam álmomban, alig bírtam megnyugodni.
Szerintetek üzent valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!