Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mit jelent ez az alom?

Mit jelent ez az alom?

Figyelt kérdés
azt almodtam hogy anyammal voltam egy hajon,es a hajon egy korhaz volt ahol anyam eppen szult ikreket egy fiut meg egy lanyt.Hozza kell tennem hogy en is meg a fiu testverem is ikrek vagyunk,es elsonek a fiut szulte meg,es azt orokbe akarta adni nekem mert anyam egy lanyt akart csak megtartani ,es a fiut nekem akarta adni,aztan az almomban ugy volt hogy anyam csak egy het mulva szuli meg a masik lanygyermeket,es en azt lattam hogy anyamnak eleg kicsi volt a hasa egy normalis terhesno hasahoz kepest,es en lattam ahogyan mozog anyam hasaban a kislany,de nagyon picike volt a hasa anyamnak,es en mindig azt kertem tolle hogy agya nekem a kislanyt amit meg fog szulni mert nekem kislany kell,de ragaszkodott ahoz,hogy a kisfiut adja nekem,mert neki kell a kislany,aztan a hajot el lepte viz aztan a tobbire nem emlekszem hogy mi tortent,mert felkeltem!hozza kell tennem hogy 2 eve vagyom hogy babam legyen de meg nem jott ossze!es amint mar irtam en is iker vagyok,nekem is van egy iker fiu testverem!
2012. ápr. 9. 13:30
 1/1 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy erős benned a gyermek utáni vágy, de még nem szakadtál el a szülőktől, ezért ebben is a mamád segítségét várod. Józanul szembe kell nézni a dolgokkal és megtervezni a saját gyermeked létrejöttét, ebben a szülők közreműködése (az anyai segítség) kevés, de a tanács jól jöhet!
2012. ápr. 9. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!