Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért metrózok mindig az...

Miért metrózok mindig az álmomban?

Figyelt kérdés
Szinte minden este ezt álmodom. Mit jelent ez?

2012. ápr. 8. 21:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Sokat metrózol a valóságban is.
2012. ápr. 8. 21:43
 2/11 SSJGoku ***** válasza:
100%
Mert már nagyon szeretnél utazni a négyes metrón!!
2012. ápr. 8. 21:55
 3/11 anonim ***** válasza:
én mindig vonattal álmodom:)nálam az utazásvágyat jelenti.
2012. ápr. 8. 21:56
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha tényleg sokat metrózol a valóságban is, az álom lehet az agyad "nagytakarító" munkája. Minden olyant kisöpör, amit fölöslegesnek tart, köztük olyan emlékeidet, amelyeket a metrón szerztél, bár lehet, hogy nem is emlékszel rájuk.
2012. ápr. 8. 22:04
 5/11 anonim ***** válasza:

Utolsó: Nem tudom honnan veszed ezt a söpréses baromságot, de már több helyen láttam töled.

Az agy nem söpör ki semmit, ezek mind megmaradnak... egyszerüen csak az emlékekböl épít.

2012. ápr. 8. 22:10
 6/11 anonim ***** válasza:

Az azért durva állítás, hogy minden megragad.

Én úgy tudom, hogy alvás közben az agy, a megszerzett új információt rendszerezi,feldolgozza, új idegpályák jönnek létre. Ezek a pályák különbözőképpen kötődhetnek egymáshoz. Ezért fordulhat elő az, hogy két teljesen eltérő dolgot hozhatunk össze egy álomban.

Ha például egész nap azon gondolkodsz, hogy kellene egy új állás, közben egész nap autózol, akkor a kettőt egybegyúrva kapsz egy álmot, aminek a kettő keveréke.

Ezért lehet önmagunkat jobban megismerni az álmokból. Azt senki nem tudja, hogy neked mit jelenthet a például a metró, azt csak te tudhatod.

Szerintem is azért metrózol álmodban, mert a valóságban is sokat metrózol. Én is, amikor sokat dolgozom, akkor a munkámmal álmodok(És nem felejtem el a munkámat).

21f

2012. ápr. 8. 22:26
 7/11 anonim ***** válasza:

Valami mást is jelenthet a metrózás, nem csak magát.

Mit látsz a metrózás közben és a többi ilyenek?

2012. ápr. 8. 23:49
 8/11 anonim ***** válasza:
tegnap 22:26: Te szerintem valamit nagyon félreértettél....
2012. ápr. 9. 09:26
 9/11 A kérdező kommentje:
Általában csak az alagutat látom az ablakon keresztül, mert nincsenek megállók. Utasok is csak ritkán vannak, de ők főleg akkor, ha egy barátommal utazok együtt. És valóban sokat metrózok a valóságban is. (napi 3/4 órát, de nem igazán szoktam élvezni :D )
2012. ápr. 9. 11:20
 10/11 anonim válasza:
Azt,hogy drága a benzin.
2012. ápr. 9. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!