Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmomban nyakon szúrtam két...

Álmomban nyakon szúrtam két macskát. Mit jelent ez a szörnyűség?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azt álmodtam, hogy valami miatt nyakon kell szúrnom 2 macskát és meg is teszem. Szörnyű volt! Az egyikük vibráló tekintete még most is bennem van és az is, ahogy folyik a vérük :( Néhol azt olvastam, hogy a macska az intimitás, a szexualitás jele, de elképzelni sem tudom, mit jelenthet ez a furcsa álom. Arra már nem emlékszem, hogy mi volt a körítés. Tud valaki segíteni, hogy mit jelenthet ez? Semmilyen állatkínzó késztetésem nincsen, sőt, nagyon szeretem az állatokat és megszakad a szívem, ha szenvedni látok egyet... Köszönöm!
2012. ápr. 5. 10:33
 1/4 anonim válasza:

az álmokban sokszor jön az elő, amitől félünk. Próbáltam utánanézni az álomfejtő könyvemben, de csak ilyesmit találtam: nagyon félted a macskákat, akit megöltél. A kettes szám pedig a hiányérzet. Hát nem sok, de remélem segítettem

U.i:Milyen színű volt a macska?

2012. ápr. 5. 11:24
 2/4 anonim válasza:
na hát tegnap én is pont ezt álmodtam...nagy szarkavarók ezek a macskák.
2012. ápr. 5. 11:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Akkor ezek szerint féltem a szexualitásom és az intimitásom? Amúgy nincsen cicám. Nem emlékszem a színükre pontosan, de az amelyiknek a szemét is láttam, az sötét volt... Azért az megnyugtató, hogy nem csak én álmodtam ilyet.
2012. ápr. 5. 14:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Én meg azt álmodtam, hogy betörtem egy bringa szervizbe és tele volt sült csirkével, de én csak azt a Merida Ninety-Nine- t loptam el. Remélem tudtam segíteni.

by Treb

2012. ápr. 17. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!