Álmomban szexeltem egyik unokatesómmal!?
Nagyon bunkó dolognak tartom a beszólogatós kommenteket, amiknek egyébként közük sincs a kérdésekhez. Valószínűleg az ilyenek unalmukban böngészik az oldalt, és mindenhez próbálnak valamit kommentálni, hogy kitöltsék az unalmas életüket.
Az álmok nem a valóság tükörképei. Sőt, nagyon sokszor egészen távol áll az álmok valódi jelentése, az álomképektől. Ha valaki többször álmodik arról, hogy kutyák elől menekül, akkor az sem lehet úgy értelmezni, hogy a hétköznapjaiban állandóan kutyák üldözik.
A kérdéseddel kapcsolatban az a véleményem, hogy valószínűleg összetartóbb családra vágysz. Arra, hogy jobban kimutassátok az egymás iránt érzett szereteteteket, kötődéseteket. Valószínűnek tartom azt is, hogy szereted az unokatesód, de nincs időtök egymásra, esetleg távol vagytok egymástól.
Én is álmodtam már hasonlót. Általában akkor, ha egy családtagom nagyon eltávolodik érzelmileg tőlem, és én ezt nem szeretném. Rendkívül beteg, hogy a tudatalattim így dolgozza fel. Biztos köze van ahhoz, hogy a tesztoszteron szintem nem éppen alacsony. Elég beteg, és ha lehet gyorsan szerzek egy nőt, hogy elfelejtsem az álmot, és levezessem a felesleges feszültséget.
Undorodom az ilyen álmoktól. :S
Természetes, hogy az ember nem szereti az ilyen álmokat és nyílván a kérdező is pont emiatt osztotta meg ezt az álmát.
Ha valaki nem tudja, hogy hogyan mutassa ki valakinek az érzéseit, az is előidézhet hasonló álmokat. Leginkább csók vagy ölelkezés formájában jelenik meg az álomban. Ennél tovább, nagyon ritkán terjednek ezek az álmok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!