Miért álmodtam azt hogy szexeltem egy osztálytársammal? :S
Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy az osztálytársadba titokban belezúgtál. Egyik nap én is azt álmodtam, hogy a legjobb barátnőmmel szexeltem -.- Utána egy ideig nem bírtam vele beszélni:D Egész biztosan azt jelenti, hogy nagyon vágysz már valakire.
15L
Nem egyértelmű hogy fiú vagy e vagy lány, de akkut szexhiányod van.
Esetleg meséld el az osztálytársadnak hogy álmodban lefeküdtél Vele, talán azt mondja próbáljátok meg élőben is. :)
Sok szerencsét P2
off
Én is álmodtam már ilyet, de olyannal aki inkább taszít mint vonz. Néha keresek valami álomfejtős oldalt de szerintem teljesen hülyeségeket írnak le és a leggyakoribb álmok nem szerepelnek benne.
Én is szoktam ilyeneket álmodni.
Azt mondták nekem, és olvastam is róla, hogy akivel szexelsz, annak valamilyen tulajdonságára irígy vagy.
Én is ezt álmodtam pár héttel ezelőtt XD. Pedig nem szoktam ezzel a témával foglalkozni. Akinek elmondtam,hogy azt álmodtam,hogy lefeküdtem aki tetszik nekem, jót nevettek XD.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!