Mi a véleményetek a Krudy féle álmoskönyvről? és a neten levő álomszótárakról vagy hogy is hivják őket.
Figyelt kérdés
2012. ápr. 7. 13:55
1/5 anonim válasza:
Nekem megvan, de nem látom sok hasznát. Többet vártam volna egy ilyen könyvtől.
2/5 anonim válasza:
A Krúdyt én is olvasgattam régen, de semmi valós és hasznos megállapítást nem találtam benne.
3/5 anonim válasza:
Szerintem csak viccnek írta, néprajzi adalék a korabeli hiedelmekhez. Bárgyúság azt hinni, hogy ha pappal álmodsz, hamarosan nagy szerencsétlenség ér, és hasonlók. Az álmok az éppen aktuális problémáid továbbgondolásáról, a tudat költői elrendezőmunkájáról szólnak. Próbáld így szemlélni álmaidat. A múltról, jelenről szólnak, és nem a jövőről.
4/5 anonim válasza:
Én sem találtam benne semmi hasznosat :S Pedig örültem neki hogy valami segít megfejteni az álmaimat :D
5/5 Diavolino44 válasza:
Az álmok szimbólum rendszert használnak!
A szimbólumokat meg lehet fejteni, mert egy idő múlva ismétlődnek. De teljesen felesleges könyvhöz vagy szótárhoz fordulni mert az lehet igaz volt a kötete szerzőjére de rád biztos hogy nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!