Álmomban bezártak az iskolámba, amit éjszaka elleptek a szellemek! Mit jelent?
Figyelt kérdés
Álmomban kimentem a suliból, amikor nem volt szabad, majd visszabeszéltem egy tanárnak, aki vissza akart vinni. Nagyon mérges lett rám, rögtön vitt az igazgatóhoz, beírás, fegyelmi, minden. Én már rettenetesen szomorú voltam, valahogy kiszállt belőlem az a nemtörődöm nagypofájúság, és azon aggódtam, hogy ne csapjanak ki a suliból. Aztán eltelt a nap, és azt vettem észre, hogy besötétedett, az ajtókat bezárták, én pedig az iskola legfelső emeletén vagyok és nem tudok lemenni a lépcsőn, hiába volt akadálytalan az utam. Az ablakok közelébe nem mertem menni, így nagyon nehéz volt közlekednem a folyosókon, amik sok helyen két oldalról is ablakosak, többnyire egy helyben ücsörögtem egy ajtó előtt, közel a mosdókhoz. Egyszer csak a mosdó ajtaja kinyílt, én pedig egy velem szemben lévő tükröt láttam csak (a saját tükörképemet sosem láttam benne, csak a tárgyakat mögöttem és körülöttem), de az néha megmozdult és láttam mögötte a hatalmas ablakot tárva-nyitva, amit a huzat csapkod, hiába nem fújt a szél odakint. A következő alkalommal, amikor félrecsúszott a szemem elől a tükör, láttam az ablakban különböző szellemeket és zombikat, ahogy rám vicsorognak, próbálnak utánam kapni, de valahogy próbáltam nem tudomást venni róluk és elfordulni, mintha ott se lennének. Menekültem az ajtótól, de pár lépés után ledermedtem, mert a folyosó minden ablaka kinyílt és én nem mertem tovább menni. Közben a lépcső felől csoszogás hallatszott, én pedig csak bámultam a zöldes fényt öltött félhomályos lépcsőkre. A falra valamilyen árnyék vetődött és én felébredtem.2012. márc. 21. 21:24
1/3 anonim válasza:
Megálmodtál egy elképesztően jó horror story jelenetet..ha jövőbe akár írni támadna kedved sződd bele a könyvedbe ezt a jelenetet:)
kb ennyit jelent:)
2/3 anonim válasza:
Szerintem a tudatalattid vondolom rossz napodat így vetítette ki nem jelent semmit ez csak az agyad kivetülése 😉
Remélem tudtam segíteni 😁
3/3 anonim válasza:
Am a sztori nagyon jó még egy kicsit beparáztam😅😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!