Hova tunnek ezek a gondolatok, leteznek-e egyaltalan?
Figyelt kérdés
Mostanaban fura dolgokat almodok.Igazabol nem vagyok jo matekes,van amikor ertem a dolgokat,de nem az erossegem.Nem reg azt almodtam,hogy nagyon jol tudtam a mateket,valami feladatokat oldottam,amiket most ebren nem tudnek megcsinalni,de almomban kijottek az eredmenyek es ertettem,nagyon gyorsan dolgoztam es le tudtam pillanatok alatt vezetni.Amikor felebredtem par percig meg tudtam a feladatokat,visszagondolva ertettem mindent,amit csinaltam,ellenorizve jonak tunt,de ahogy kezdtem magamhoz terni elfelejtettem mindent,amit csinaltam,csak annyira emlekszem,hogy nagyon tudtam.Lehet,hogy van az agyamnak egy resze,ami erti es ezt nem tudom"elohozni"?2012. márc. 12. 21:10
1/2 anonim válasza:
Van egy növény, amelynek a drogja segít előhozni az álmokat. (Csak olvastam róla, még nem próbáltam ki.) Itt egy rövid ismertető:
2/2 anonim válasza:
Úgy érzem, a nyelvtant sem igazán tudod.
nem matekes, hanem matekos, nem mateket, hanem matekot. :)
Szerintem sok a gátlás benned, és bár érted te ezt a matek dolgot, de mégsem akarod érteni, mert rossz élményeid voltak.
Nem éri meg kis félelmeknek alárendelni magad, úgyhogy gyakorolj kicsit, hogy leteszteld, mennyire megy, illetve hogy megpróbáld ezt a gátat lerombolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!