Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi lehetett ez az álom,...

Mi lehetett ez az álom, egyáltalán jelent valamit?

Figyelt kérdés

Egyszer volt egy álmom, hogy egy másik ember vagyok. Teljesen másképp néztem ki, öregebb voltam. És ami a legérdekesebb volt, könyvet írtam. Akkor teljesen valóságosnak tűnt. Mindent tudtam akkor magamról, a nevem Kate Shanders volt. Na meg teljesen angolul beszéltem. Azóta az álom óta itt van a fejemben az az élet, de már kissé kezd halványulni. És azóta vagyok képes úgy fogalmazni, mintha író lennék. Már kezdtem is a mesét.

Mi a fene volt akkor ez az álom?

2011. jún. 24. 10:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Van úgy, hogy a szellem világból ihletet kap az ember.Elhunytak, akik itt nem tudták befejezni a művüket kiválasztanak maguknak valakit, akin keresztül elvégzik a művészi feladatukat.Van, aki hirtelen elkezd zenélni, vagy festeni, pedig azelőtt sosem érzett hozzá kedvet, tehetséget.Ez a hirtelen jött képesség gyakran el is tűnik, mikor az illető kész lesz a neki sugallt művel.

Vannak, akik ezt a jelenséget a felsőbb éntől kapott inspirációnak tekintik.Bármelyik is, nem rossz dolog.

2011. jún. 24. 10:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor meg nyugodtam, de azóta akarok orvos lenni, most jut eszembe, azt viszont nem akarom majd még jó darabig abba hagyni az biztos
2011. jún. 24. 13:54
 3/3 kettőspontdédé válasza:
szerintem keress rá a névre. valahol olvastam ilyen esetekről.
2011. júl. 13. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!