Mi lehetett ez az álom, egyáltalán jelent valamit?
Egyszer volt egy álmom, hogy egy másik ember vagyok. Teljesen másképp néztem ki, öregebb voltam. És ami a legérdekesebb volt, könyvet írtam. Akkor teljesen valóságosnak tűnt. Mindent tudtam akkor magamról, a nevem Kate Shanders volt. Na meg teljesen angolul beszéltem. Azóta az álom óta itt van a fejemben az az élet, de már kissé kezd halványulni. És azóta vagyok képes úgy fogalmazni, mintha író lennék. Már kezdtem is a mesét.
Mi a fene volt akkor ez az álom?
Van úgy, hogy a szellem világból ihletet kap az ember.Elhunytak, akik itt nem tudták befejezni a művüket kiválasztanak maguknak valakit, akin keresztül elvégzik a művészi feladatukat.Van, aki hirtelen elkezd zenélni, vagy festeni, pedig azelőtt sosem érzett hozzá kedvet, tehetséget.Ez a hirtelen jött képesség gyakran el is tűnik, mikor az illető kész lesz a neki sugallt művel.
Vannak, akik ezt a jelenséget a felsőbb éntől kapott inspirációnak tekintik.Bármelyik is, nem rossz dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!