Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mi lehetett ez az álom?

Mi lehetett ez az álom?

Figyelt kérdés

Ma éjjel elég furcsát álmodtam, én voltam benn meg még ha jól emlékszem 2-3 ember. Mentünk fel ilyen kör lépcsőkön, remélem sikerült láthatóan ábrázolnom

Kép: [link]

És felértünk egy ruhás falhoz, ahol a falakon ruhák voltak de nagyon magasan voltunk:

De a ruhák közt volt egy elrejtett ajtó:

Majd az a 2-3 ember elkezdett bemenni és én voltam az utolsó, de egy ugye én egyre jobban szorultam ki, ahol nem volt korlát semmi csak kb fél méter hosszú volt alattunk a beton, és én ugye lenéztem, ahogy ismét mondtam eszméletlen magasan voltunk.

Elvesztettem az egyensúlyomat és ahogyan zuhantam le egy nagy kör asztalra estem volna de felébredtem.

Mi lehetett ez?

2010. júl. 28. 18:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Semmit.

hacsak nem annyit, hogy nagyon sok időd van.

2010. júl. 28. 18:37
 2/3 anonim ***** válasza:
öcsém belőled még vmi paintes festő lessz xDxD
2010. júl. 28. 18:38
 3/3 Máté98 ***** válasza:
Az utolsó rajz nem világos. De mi lesz a következő kérdés? Miért kell bárányokat számolni elalvás előtt?
2010. júl. 28. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!