Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmodtam párszor, hogy kiestek...

Álmodtam párszor, hogy kiestek a fogaim csak úgy. Mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Ma virradóra azt álmodtam ismét, hogy elkezdtek mozogni a fogaim és csak úgy kiestek. Egy rossz fogam is kihullt.

Néztem álmoskönyvben, de konkrétan erről nincs leírás. Vagy az nem számít, hogy mozogtak?

Köszi a válaszokat előre is!

2012. márc. 12. 10:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Erre én is kiváncsi lennék. Többször álmodtam már azt, hogy a fogaim minden átmenet nélkül elkezdtek kipotyogni. A vicc benne, hogy szerintem vagy 100 db esik ki ilyenkor álmomban. Folyamatosan köpködöm ki a fogaimat.
2012. márc. 12. 10:24
 2/6 A kérdező kommentje:

Érdekes. Édesanyám 2x álmodott eddig fogakkal illetve, hogy fájdalom nélkül kiszedte a fogát és sajnos mindkét álom után elhalálozás történt. Egyik esetben az édesanyja, másik esetben a testvére.

Én is szintén csak köpködtem ki őket, a markomban tartottam, de aztán mielőtt az összes fogam kiesett volna, felriadtam.

2012. márc. 12. 10:28
 3/6 anonim válasza:

Szia!

Ha foggal álmodsz az halált jelent.

Nekem már sajnos egyszer megtörtént.

Bocs de nem tudtam jót írni, a kérdésedre.

De szerintem ez csak egy álom.

2012. márc. 12. 10:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Használjál COLGATE TOTÁLT
2012. márc. 12. 11:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Félsz az elmúlástól, az öregedéstõl, feleslegessé válástól, magánytól, jelentheti rokon halálát is.Én ezt találtam.:)
2012. márc. 12. 13:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Az első kérdező folyamatosan tömegszerencsétlenségeket jósol meg. Amúgy semmi értelme a régió álomfejtő könyveknek, mivel az idők folyamán olyan kulturális változások következtek be, amik megújították és eltörölték a kultúrákban megtalálható jeleket. Azonban az újaknak sem igazán van értelme. Az álomtartalom, jel, jelentés egyénenként változik ennélfogva jelenleg csak az álmodó tudná megfejteni de általában nekik sem megy.
2012. márc. 12. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!